Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI RAZGOVOR S OCEM Kći Sara za Extru

Sara Pukanić: 'Toliko smo se voljeli. Meni je moj tata bio sve'

Naslovnica časopisa Extra donosi razgovor sa Sarom Pukanić
import
27.10.2008.
u 20:04

“Htjela sam kupiti crne štikle u stilu iz doba charlestona i zvala sam ga iz dućana da mu to kažem. Bila sam sa svojom dadiljom Vlastom i sjećam se da mi je rekao da ih on želi kupiti. Rekao nam je da ih kaparimo i da ćemo poslijepodne otići zajedno po njih. Bio je ponosan što sam odlučila kupiti štikle jer je uvijek govorio da izgledam kao klošarica. A duboko u sebi znam da to nije mislio i da mu je bilo potpuno svejedno kako sam obučena. Nakon tog razgovora više se nismo čuli”, prepričala je za magazin Extra svoj posljednji razgovor s ocem Ivom Pukanićem njegova jedinica Sara, 17-godišnja učenica Privatne klasične gimnazije.

Zajedno smo plesali
No, cipele na kraju nisu kupljene, jer Sara je istoga dana ostala bez oca, najvećeg oslonca u životu, čovjeka kojega je smatrala svojim idolom, kojemu se divila, cijenila ga i nadasve neizmjerno voljela.

“Posljednjeg jutra ušao je u sobu i pustila sam mu glazbu iz ‘Dancehall Queen’, a on me upitao što je to. Svidjelo mu se i zajedno smo plesali u sobi. Moj tata je bio osoba koja ti se jednostavno zavuče pod kožu i bez njega više ne možeš. Toliko smo se voljeli. Meni je moj tata bio sve”, ispričala je Sara. I iako nema roditelja koji ne voli svoje dijete, za svoga oca Sara tvrdi da je uistinu bio najbolji na svijetu.

Bili su jako povezani. Otac ju je, kaže Sara, zvao i desetak puta na dan, što ju je kao mladu djevojku katkada i iritiralo. Priznaje da joj je davao punu slobodu, no morao je uvijek znati s kim je i gdje je. Često je nju i njezine prijateljice vodio na koncerte i različite događaje. Pred ocem Sara nije imala tajni. Bili su jedno drugome poput prijatelja koji su o svemu mogli razgovarati. Otac joj se posljednjih dana čak i povjerio kako se boji da su im zajednički dani odbrojeni.

“Neću još dugo...”
“Govorio mi je da je cijela država u k... i da moram otići van. Bojao se silno za mene. Posljednjih dana sjedili smo zajedno i toliko mi je puta rekao: ‘Sara, ja neću još dugo. Osjećam da bi mi se moglo nešto dogoditi.’ Nisam to htjela slušati”, povjerila nam se Sara koja je od oca naslijedila ljubav prema novinarstvu. I sama se tim poslom željela baviti, dolazila je redovito u Nacionalovu redakciju, kao i otac obožavala je fotografiju...

“Sad, nakon ovoga što se dogodilo, ne znam hoću li se time baviti”, kaže Sara koja će zajedničke trenutke i doživljaje sa svojim ocem pamtiti zauvijek. Sva njihova zajednička jutra u stanu u Ilici, duge razgovore, slatka zadirkivanja i nezaboravna putovanja na kojima su uživali Sari nitko nikada neće oteti.





Sara: otac je puno pričao o majci

Sara Pukanić u razgovoru za Extru progovorila je i o svom odnosu s majkom Mirjanom. “Ja sam za nju uvijek ovdje što god joj bude trebalo pomoći, u bilo kojem smislu”, rekla je Sara. Dodala je i to da je njezin otac puno pričao o majci i da je uvijek govorio da nije kriva i da će se to sve riješiti. “Iskreno, ne ljutim se na nju, jednostavno je bolesna. Ja sad nemam snage biti s njom u kontaktu”, istaknula je 17-godišnja Sara.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije