Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurska županija

Sandra Herman istaknula kandidaturu za županicu

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
26.10.2021.
u 16:31

Prije toga bila je zamjenica župana Matije Posavca, te ravnateljica OŠ Vladimira Nazora u Pribislavcu

Sandra Herman (Narodna stranka - Reformisti) istaknula je kandidaturu za županicu Međimurske županije. - Iako su Međimurke snažne žene, poznate kao oslonac svojih obitelji, ali i sredine u kojoj žive te su dale nemjerljivi doprinos razvoju našeg Međimurja, do sada se, nažalost, nijedna nije kandidirala za dužnost župana. Smatram da smo kao društvo dovoljno sazreli, te da je vrijeme da se i to promijeni. Želim biti glas svih međimurskih žena koje itekako imaju što reći i pokazati - ističe Herman, koja radi kao državna tajnica u Ministarstvu turizma i sporta.

Prije toga bila je zamjenica župana Matije Posavca, te ravnateljica OŠ Vladimira Nazora u Pribislavcu. Traži, uz ostalo, da Županijska bolnica Čakovec i zdravstvene ustanove ne budu predmet političkih igara, nego mjesto na kojem će svakome u potrebi biti pružena najstručnija i najbolja moguća skrb.

 

Komentara 2

BU
Budni
18:28 28.10.2021.

Nema šanse,pa nismo u Varaždinskoj županiji da nam stari prdonja namjesti župana!

Ivan_Žižak
17:29 26.10.2021.

Radio sam godinu dana na sa Sandrom u istoj školi. Mogu reći da je jako pozitivna i susretljiva osoba. A opet, svaki put kad pročitam da je taj dio Hr u rukama "naprednih snaga", Čačićevih reformista i sl. nije mi nikako jasno protiv kojih nazadnih snaga se Čačićevci uporno bore? Dajte opametite se jer se u Hr javljaju nove poštene i mlade stranke. Napokon. Ali mislim da Sandra nije "glupa" i da voli napredovat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije