Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sanaderu su trebali suditi Grbin, Kekin, Petrov, Orešković, Mrak Taritaš...

18.10.2022. u 10:00

Baš zato što nije postojao navodno niti jedan razlog da bivši premijer Ivo Sanader bude oslobođen za aferu Hypo, svaka čast sutkinji Saši Lui što ga je oslobodila, bez obzira hoće li presuda biti potvrđena

Ključne riječi

Komentara 9

HI
HiroGlifi
11:10 18.10.2022.

A tko će suditi Jurasiću za štetu koju je napravio kao HDZ-ov trbuhozborac?

PE
PetarPan1108
12:39 19.10.2022.

Dobro da nisu! Oni mogu samo sebi presuditi...tj vec jesu....i bolje

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:22 18.10.2022.

Ako je Sanader kriv onda zbog stete koju je ucinio bi od mene dobio uvjek 5 godina vise zbog cijele destruktivnosti koji je taj njegov kriminal prozurokovao na drustvo. Ipak ovi gore navedeni, znaci sjajno dtustvo Grbin, Kekin, Petrov, Mrak Taritas su slicno destruktivne nedemokratske osobe koje pozivaju na linc zbog toga jer Sanader pripada drugoj politickoj opciji. Oni bi sudili i presudili samo iz politickih razloga. Koliko je to jadno, nehumano, nekrscansko, necivilizirano, primitivno, divljacki...? I takvi se nasli moralizirati bilo kome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije