Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se nakon presude
Povratak na članak

Sanader u pismu javnosti: Osuđen sam bez ijednog dokaza. Ali se ne predajem!

Tvrdim i danas, kao što sam to tvrdio svih ovih godina, da nikad nisam primio mito, ni u slučaju Hypo, ni u INA-MOL, ni u bilo kojem drugom.

Komentari 135

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
14:59 17.06.2014.

Ne znam na temelju čega su ga osudili, ali pitam se zašto Ježić uživa slobodu u Švicarskoj sa 5 milijuna mita na svom računu? Možda zato što je bio največi donator Ive Josipovića u prošloj predsjedničkoj kampanji...a donirao je i SDP.... baš kao i Vidošević, pa sad voza najnoviji Mercedes po Zg

VL
Avatar Robert28
Robert28
15:02 17.06.2014.

Više štete za Hrvatsku su Milanović i njegova kukuriku ekipa napravili u ove dvije i pol godine nego Sanader. Pročešljavat će se sdp-ovce kada spuše fotelje jer padovi bdp-a u Hrvatskoj dok u cijeloj Europi bdp raste nije slučajnost. Pad bdp je uzrokovan pljačkom esdepeovaca i njihovim katastrofalnim gospodarskim potezima te klanovskim međusobnim borbama, odgovarat će Milanović za to kao i Sanader!

VL
Avatar Topgen
Topgen
14:56 17.06.2014.

Ivo , ja vam vjerujem. Kad ste vi otisli sve nam je krenulo naopako , kao SDP koji nas je kocio i koci jos i danas nas put u EU i vraca nas u 1945. Da si ti ostao , SDP nam se ne bi dogodio jer ovo danas je dno dna , za ne vjerovat. Idite na sud u Strasbourg , Den Haag , Pravda mora pobijediti.

VL
Avatar garestrasni
garestrasni
14:55 17.06.2014.

dok ježić ne uplati lovu, zbilja nema dokaza gospodine sanader

VL
Avatar garestrasni
garestrasni
15:03 17.06.2014.

ajmo turudiću, javno istupi i reci nam gdje je novac, ako ne znaš, na osnovu čega si donio presudu

VL
Avatar garestrasni
garestrasni
14:58 17.06.2014.

ako turudić i mrčela ne kažu konačno gdje je lova za koju kažu da znaju gdje je, onda bivši gospodin predsjednik vlade jest u pravu

VL
Avatar garestrasni
garestrasni
15:01 17.06.2014.

pa koliko dana je prošlo od presude, a još nitko nije vidio tih ježićevih 5 mil eura, ovo je otvorena rukavica u lice turudiću i mrčeli, recite gdje je lova kad znate za nju

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
14:49 17.06.2014.

Lijepo da se moze oglasiti i druga strana . Niko ali bas niko ne pita gdje su ti dokazi, zasto ih niko nije vidio , zasto ni sud ne trazi da se famozni milioni predaju hrvatskoj drzavi . Dokazi koje niko nije vidio , dokazi koji su izmislili osumnjiceni kriminalci u zamjenu za slobodu . Hrvatska vlast i pravosudje imaju gomilu razloga za strah, kada EU pravosudje preuzme u svoje ruke . Zato se odugovlaci u nedogled , a pravu uslugu bi nam ucinili Madjari , kada bi sve predali medjunarodnom sudstvu . Sanader nemoze , mora proci "sve domace instance", jos nekoliko godina cekati na ustavni sud , onda se ima pravo zaliti vani .

VL
Avatar garestrasni
garestrasni
15:06 17.06.2014.

pa dajte konačno broj računa na kojem je tih 5 mil eura, sve dok to ne učinite ovo pismo ima vjerodostojnost

VL
DI
dioklecijan
15:02 17.06.2014.

Ne znam je li Sanader primio mito ali ovo što tvrdi je točno. Osuđen je bez dokaza. Zašto mu nisu objedinili optužnice nego trpaju jednu po jednu? Dok prođe sve sudske instance i dođe do europskog suda za ljudska prava proći će godine a onda će to isto morati proći za svaki novi slučaj. Kad ga se oslobodi onda će se mnogi čuditi. Smješno je kako SDP pokušava ocrniti HDZ kao "zločinačku organizaciju". Dok je ta "zločinačka organizacija" imala svoju vladu Hrvatska nije bila u recesiji a sada smo jedina EU država koja je u recesiji. Mediji održavaju sliku da je svijet u krizi što nije istina. Amerikanci su vratili isti broj radnih mjesta kao prije krize.

VL
RA
ravko1952
15:21 17.06.2014.

U šugoslavenskom kaznenom postupku uvijek su osuđivali temeljem materijalnih dokaza. Oni bi ih stvorili pa makar u laboratoriju. Danas je dovoljna izjava potencijalnog kriminalca i nitko ničim te ne može oprati ako je to u interesu političkih močnika. SANADER JE U PRAVU:

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:44 17.06.2014.

Iako je Sanader čovjek koji puno laže, ovaj put mu vjerujem. Jer da postoji dokaz, taj dokaz bi već bio objavljen u svim mogućim medijima, i tad bi svi van svake sumnje mogli sumnjati da se tu radi o kaznenom djelu. Gospodo draga, to što vi kažete za nekoga da je lopov, zločinac ili veleizdajnik, a pritom se pozivate na odluke ovakvog pravosuđa, meni to ne vrijedi ništa. Dajte vi meni dokaz da je Sanader primio mito, ili mi dajte dokaz da je Darijo Kodrić počinio nekakav zločin pa vam možda i povjerujem. Za mene presude sudova, pogotovo ovakvih kao što su haški i "hrvatski" ne znače ništa ukoliko nisu potkrijepljeni dokazima koji van razumne sumnje pokazuju da je optuženik počinio kazneno djelo. I zato, dok god mi ne pružite uvjerljive dokaze, za mene su to samo obične političke presude u funkciji podilaženja nečijim političkim interesima.

VL
Avatar Luring
Luring
15:45 17.06.2014.

To Legendo!

VL
DO
dosaosam
16:16 17.06.2014.

Kaj se sad plačeš i kukumavčiš budi frajer i reci odakle ti sve slike ,satovi ,nekretnine itd. pa će te pustiti nakon 6 godina.Lovu koju si dobio ne smatraš mitom jer si ju pošteno zaradio,to je za tebe plaća

VL
Ivan Štorga
16:07 17.06.2014.

G. Sanader, neuvjerljivo mi zvuči izjava da ste premijersko mjesto napustili, jer niste htjeli trgovati državnim teritorijem. Upravo ste Vi počeli trgovati državnim teritorijem kada ste odustali od ZERP-a, a koalicijski partner HSS se skoro čitava 24 sata zaklinjao da "život damo, ZERP nedamo". Zašto ste sve što je tražila EU prihvatili? Sada polako na vidjelo izlazi sve što je potpisano. Na kraju, zašto Slovencima niste rekli odlučno NE, čak i po cijenu prekida pregovora, a ne "podvili rep" i otišli bez pojašnjenja. Sve što će se loše za Hrvatsku dogoditi u svezi piranskog zaljeva Vaše je djelo koje ste inicirali svojim ranijim ponašanjem u pregovorima sa EU te nemojte od sebe praviti mučenika.

VL
AA
aabbcc
14:54 17.06.2014.

8,5. dobro je prosao, jer da su komunjare na vlasti otisao bi nevin na Goli O. a mozda i pod neku lipu kao nevini slobo....

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:38 17.06.2014.

...hoće li se napraviti revizija svih pretvorbi i privatizacija, provedenih pod pokroviteljstvom i HDZ-a i SDP-a... trebaju li se neke od njih poništiti...

VL
VA
vadis
18:13 17.06.2014.

Jadni "nevini" Ivo Sanader. On je trebao dobiti dozivotnu robiju i konfiskaciju nepravno stecene imovine. Veleizdajnik i lupez Sanader je za svaku osudu i prezir. Jeste li ikada culi da je kurva priznala da je kurva?

VL
Avatar garestrasni
garestrasni
15:11 17.06.2014.

a zar vas zbilja ne interesira da se javno objavi gdje je taj račun i njegov broj, pa da nas sve razuvjere

VL
FI
Filigrani
15:27 17.06.2014.

Hm

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.