Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imovinska kartica

Sanader: Surađujem s bivšim premijerima i dovodimo investitore

sanader (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
24.11.2010.
u 16:48

Osobno sam u kontaktu, i to poslovnom, s pet, šest bivših premijera i desetak ministara i povjerenika Europske komisije koji se bave sličnim poslom, rekao je Sanader

Iz nove imovinske kartice Ive Sanadera vidljivo je da je u proteklih 16 mjeseci, od kada je napustio mjesto premijera, povećao ušteđevinu i postao suvlasnik triju tvrtki. Također, jedan od noviteta u odnosu na ranije imovinsko stanje je i grobno mjesto u Zagrebu.

Govoreći o izmjenama u imovinskoj kartici, Sanader je u intervjuu za Javno.hr istaknuo da se od prijašnje razlikuje po tome što se nakon završetka aktivnog bavljenja politikom prošle godine u srpnju odlučio posvetiti poslovanju u consulting aktivnostima.

– Tu naravno koristim iskustvo i mrežu poznanstava. Koncentriramo se na inozemstvo, dakle nudimo usluge stranim kompanijama i investitorima koji žele ulagati u istočnu i jugoistočnu Europu. Imamo mnogo upita inozemnih kompanija za ulaganja u istok i jugoistok Europe, a nudit ćemo usluge i hrvatskim kompanijama koje žele ići van – istaknuo je Sanader.

Dodao je da nije ni prvi niti zadnji koji se bavi consultingom.

– Osobno sam u kontaktu, i to poslovnom, s pet, šest bivših premijera i desetak ministara i povjerenika Europske komisije koji se bave sličnim poslom, s kojima razmjenjujemo informacije i međusobno surađujemo – kazao je bivši premijer za Javno.hr.

Rekao je da je poslovni prostor kupljen kreditom tvrtke u Zagrebačkoj banci.

Ključne riječi

Komentara 50

OB
-obrisani-
17:46 24.11.2010.

@@@@ HA HA HA bedaki. Nabavite rog. Pa onda svi lijepo pušite u njega. Ništa od prugastog desena. A i na osnovu ćega ?......kao što rekoh več stotinu puta.

OB
-obrisani-
17:59 24.11.2010.

@@@@ PIPPO NEMOJ više skupljati minuse. Dobio si ih dosada više nego sva hrvatska djeca u deset godina školovanja. Ojde trzni se malo......pokaži neki napredak.

SE
selomoje
17:32 24.11.2010.

Zatvor plače za njim ! A imovinu svu oduzeti do stotog koljena,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije