Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u hdz-u

Samouvjereni Kujundžić siguran u pobjedu u prvom krugu

milan kujundžić (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
12.05.2012.
u 19:03

Poput ostalih protukandidata ne razmećem se imenima i ne obećavam fotelje, poručuje Kujundžić

Kandidat za predsjednika HDZ-a dr. Milan Kujundžić na javnoj tribini u Bjelovaru samouvjereno je poručio kako je siguran u pobjedu u prvom krugu, a što temelji podrškom s terena. Oslonjen na program utemeljitelja i prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, Kujundžić poručuje kako HDZ u 21. stoljeću treba novo čelništvo sačinjeno od poštenih Hrvata, a kako bi se oslobodio dosadašnjih korupcijskih okova.

Zaštita nacionalnih interesa

- Hrvatska politika mora se temeljiti na zaštiti dugoročnih nacionalnih interesa, društvenoj odgovornosti i solidarnosti prema najugroženijima, očuvanju proizvodnih i uslužnih radnih mjesta, te podizanju izvozne konkurentnosti. Trebaju nam velike promjene, a hrvatsku državu mogu voditi samo uspješni, kompetentni i odlučni, s gorljivom predanošću u ostvarivanju nacionalnih strateških ciljeva – među ostalim u osam imperativnih točaka ponosne Hrvatske poručuje Kujundžić, a kojemu je podršku u Bjelovaru dao i dr. Drago Prgomet.

Prednost sposobnima, a ne podobnima

Na upit kako će se odnositi prema, do sad zapostavljenom HDZ-u Bjelovarsko-bilogorske županije Kujundžić je poručio kako će ubuduće sami birati izaslanike u Sabor, za razliku od dosadašnjeg centraliziranog sustava koji je prema svom ustaljenom modelu birao članove s terena.

- Za razliku od pojedinih protukandidata, poput Karamarka, neću se razmetati imenima i obećavati im fotelje. Oni sposobni, poput Marijana Conera sami će se izboriti za status, a koji će, vjerujem, ubuduće sačinjavati i ojačati naš pobjednički tim – zaključuje.

Ključne riječi

Komentara 51

IV
ivanka78
19:11 12.05.2012.

Kujunžić i Prgomet nemaju jaku individulanu snagu,i to je razlog njihovog ujedinjena.Pakt kao organizirano udruzenje rusenja Kosorice i Milinovica nije sam po sebi los,krajnji cilj mu je dobar,ali misljenja sam da takvim paktom se gubi identifikacija pojedinog kandidata,i da Milosevicu recimo nije potreban,jer je dovoljno sposoban da ih srusi....

VA
valpo
19:13 12.05.2012.

moram priznati da karamarko ima dosad najbolji plan ne za hdz nego za cijelu hrvatsku i ukljucujuci dijasporu, ne poput druge kandidate koji nemaju nikakav plan osim da bi dosli na presjednicku fotelju, nitko osim hdz-ovaca nije mislio na nas male ljude osim karamarka.

MI
miazg
19:08 12.05.2012.

mislim da relano nema on neke velike šanse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije