Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoubojstvo

Samotni branitelj obolio od PTSP-a aktivirao ručnu bombu

policija
Arhiva VL
21.03.2010.
u 13:21

Iako je branitelj pronađen bez glave, pa je policija posumnjala na ubojstvo, istraga je ipak pokazala da se radi o samoubojstvu

Hrvatskog branitelja Roka Eršeka (54) pronašao je jučer sin oko podneva bez glave u njegovoj kući u Eršekovoj ulici 7 u Oborovom Bistranskom kod Zaprešića.

Iako je policija isprva posumnjala u ubojstvo, ispostavilo se da se nesretni branitelj, koji je bolovao od PTSP-a, raznio ručnom bombom.

– Stavio ju je u jastuk, a jastuk prislonio na lice. Tada je bomba eksplodirala. Krvi i perja bilo je posvuda, kako sam čula. Eksploziju susjedi nisu čuli, a on je tako mrtav ležao, izgleda, nekoliko dana. U selo je došla žena s kojom je bio u vezi, raspitivati se gdje je. Onda smo shvatili da ga nema. Obaviješten je sin, koji ga je takvog pronašao – ispričala nam je prva susjeda Đurđica Eršek.

Živio je sam, bio razveden, te je imao sina od dvadesetak godina, rekli su okupljeni susjedi. Prošao je ratišta na Velebitu, te je bolovao od PTSP-a. Bio je zaposlen kao skladištar u vojsci. – Bio je vuk samotnjak. Osamljen, zatvoren i čudan, nije ni s kim komunicirao. Sin ga nije posjećivao, ali u zadnje vrijeme je dolazio jer je Eršek imao zdravstvenih problema – ispričali su susjedi.

Komentara 9

MA
matijazaga
15:04 21.03.2010.

draga luena, milsim da se u ovakvim situazijana ne treba raspravljati o labilnosti muskog i zenskog spola. Ovakve stvari su jednostavno tragedija.

LU
luena
14:55 21.03.2010.

Bas zalosno,tri smrtna slucaja,sva trojica muskarci...Sad se vidi koliko su muske osobe u Hrvatskoj labilne....

KO
kontras
17:01 21.03.2010.

jos jedna zrtva domovinskog rata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije