Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka trogodišnjeg sina

Obitelj teško stradale samohrane majke moli za pomoć

Tihana Šorman
Foto: Tihana Šorman/Facebook
01.08.2017.
u 23:36

S obzirom na Tihanino stanje i skori otpust iz bolnice majka će biti prisiljena dati otkaz kako bi se mogla u potpunosti posvetiti skrbi o Tihani i njenom 3- godišnjem sinu.

Tihana Šorman (26 god.) je samohrana majka trogodišnjeg Dine čiji je otac poginuo u prometnoj nesreći 2016. godine. Tihana živi u Podravskim Podgajcima i njezina obitelj moli za pomoć, javlja sib.rtl.hr.

Tihana je teško stradala pri slijetanju svog vozila na mokrom kolniku udarivši u drvo te je pri tome teško ozlijedila glavu. 

Trenutno zdravstveno stanje Tihane zahtjeva punu skrb i brigu s obzirom na to da se nalazi u stanju traumatske kome te nije kontaktna, ne može samostalno gutati te se hrani putem ugrađenog pega u želudac, pluća joj se moraju čistiti od sluzi putem ugrađene kanile, samostalno ne može držati uspravno glavu, ima ugrađen kateter i pelene…

S obzirom na Tihanino stanje i skori otpust iz bolnice majka će biti prisiljena dati otkaz kako bi se mogla u potpunosti posvetiti skrbi o Tihani i njenom 3- godišnjem sinu. 

"Unaprijed hvala svim ljudima koji su nam u mogućnosti pomoći," stoji u objavi njezine obitelji. Njezini prijatelji i poznanici potvrdili su istinitost priče.

RAČUN ZA UPLATU POMOĆI:

Tihana Šorman

HR5823400093213856632

S naznakom: Za humanitarnu pomoć

Komentara 4

Avatar __MAX__
__MAX__
01:20 02.08.2017.

Napisite kako doznake uplatiti iz inozemstva. Ovo nije puni racun niti oznaka banke.

MC
Meggie_cleary
21:42 02.03.2018.

Pomozite ljudi ako vas ima!! Ova nesretna mlada teško stradala žena i njeno djetešce hitno trebaju pomoć!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije