Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolovao od demencije

Dva kilometra od kuće pronađeno tijelo nestalog 95-godišnjaka

Foto: HGSS
1/3
15.11.2019.
u 17:35

Na potrazi je sudjelovalo 19 pripadnika HGSS-a, četiri potražna tima s potražnim psima iz Stanica Novska, Karlovac, Ogulin i Orahovica, 10 djelatnika MUP-a i nekoliko mještana.

Sedmog dana nestanka pronađeno je tijelo nestalog 95-godišnjaka na području Općine Gvozd, saznaje se u HGSS-u.

Miloš Šapić se u petak, 8. studenoga, udaljio s adrese prebivališta u selu Malička, pokraj Topuskog, otkada mu se gubi svaki trag. Bolovao je od demencije.

Po dojavi o nestanku u potragu su bile uključene ekipe Hrvatske gorske službe spašavanja detaljno pretražujući šume u neposrednoj okolici kuće i puteve kojima se osoba znala kretati. Potraga se različitim resursima nastavlja idućih dana šireći područje potrage. Situaciju na terenu su dodatno otežavali loši vremenski uvjeti, jaka kiša, vjetar i izrazito gusta vegetacija. 

Danas (petak), sedmog dana nestanka tijelo osobe pronašao je stanovnik sela dva kilometra od kuće.

Na potrazi je sudjelovalo 19 pripadnika HGSS-a, četiri potražna tima s potražnim psima iz Stanica Novska, Karlovac, Ogulin i Orahovica, 10 djelatnika MUP-a i nekoliko mještana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije