Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ donosi novi Statut
Povratak na članak

Samo će Plenković i Jandroković govoriti na saboru

Vrh HDZ-a, čuje se, nastoji kontrolirati tko će se javiti za riječ u raspravi kako bi se spriječila eventualna kritika na Plenkovićev račun

Komentari 17

I1
ing-12345
08:19 26.05.2018.

HDZ zločinačka organizacija kao što je bio i Savez komunista želi spriječiti bilo kakvu kritiku iz svojih redova.

VL
LU
Lujo123
09:55 26.05.2018.

to je demokratija po ukusu anemičnog dezertera! HDZ -ovci, spali ste na niske grane, a moguće je kak vas anemični uništava kao stranku po nečijem nalogu! Probajte se probuditi, ako nije kasno!

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
08:13 26.05.2018.

Samo Plenković i Jandroković? Pa jel to Sabor HDZ-a ili gay pride? Uostalom, dođe mu na isto.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:36 26.05.2018.

Članstvo i glasači HDZa su svakodnevni predmet ismijavanja zato svi na referendum ! Oslobodite stranku od ovakvih likova,sikine okove stanačkog jednoumlja te otvorite prostor za kvalitetni razvoj vlastite stranke i ove napaćene države !

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
11:04 26.05.2018.

hoceli cetnik pupi govoriti na skupu izdajica i lazova

VL
NE
nevjerujženikojalaže
09:39 26.05.2018.

nije li ovo ''politički diskurs'' autokracije ili grublje rečeno ''totalitarizma'' ?

VL
DU
Deleted user
14:13 26.05.2018.

Daj Bože da referendum prođe da ne gledamo više ovakve tipove.

VL
DA
danijelrukavina4
10:06 26.05.2018.

HDZ saziva sabor i donosi novi statut stranke. U statutu se govori o demokratizaciji stranke, jedan član, jedan glas.....Statut piše mladi Ressler, nećak od Šekija. Pitao bih gosp. Šekija ( a i gosp. Stazića iz SDP-a) sjećaju li se one radijske emisije u jutarnjem terminu, kada sam im postavljao pitanja o demokratizaciji stranaka. Tada su još bili jako samopouzdani, ne sjećam se više što je koji govorio, ali govorili su slično...mislim da je Šeks uspoređivao engleski parlament, Stazić ....ne sjećam se uopće što je on tada izbrbljao...Nema veze...Ovo kod nas, mislim na demokratske procese, (a koji su počeli, da i to ponovimo , još u bivšoj državi), je nažalost bilo zaustavljeno ratom koji smo imali. U novo nastalim državama dugoročno su bile "zacementirale" vlast neke stranke. Upravo svjedočimo ponovnom nastavku demokratizacije društva u Republici Hrvatskoj. SDP se razvalio na sastavne dijelove, a čini mi se da će se i HDZ. Sve je to logični proces. Predlažem isto tako jedan "oporbeni sabor" između MOST-a, SDP-a i Živog zida. Da malo ubrzaju proces demokratizacije ovog društva. Zajednički cilj im je svima isti - tranzicija društva u demokratsko društvo. Mislim da bi bilo i jako dobro da se ograniči svakom članu stranke boravak u politici u trajanju od 2 mandata max., a dalje, ako ima volje da se vidi i dalje u politici, neka nastavi kao neovisni. Tako bi se otvarao prostor za ulazak mladih ljudi u politiku.

VL
AN
antonelić
08:18 26.05.2018.

" spasili smo sezonu " , " spasili smo radna mjesta " , " spasili smo opegeove i dobavljače " , " spasili smo državni proračun " , " natukli smo javni dug na 310 milijardi kunjara " , "stvorili smo hrvatsku " , " otvorili smo prolaz mladima prema irskoj " , " povećali smo penzije 100 kuna " , " industrijsku proizvodnju smo digli na razinu iz 1989. " , " digli smo bedepe i rejting " , " uskoro gradimo mostove i lng " .... bla bla bla ... bla bla bla .......

VL
DU
Deleted user
14:15 26.05.2018.

Tito partija omladina akcija

VL
Avatar maxist
maxist
13:12 26.05.2018.

a čović bosanac ??

VL
BL
bljak007
16:48 26.05.2018.

Aga i vazal.

VL
Avatar dobry
dobry
10:36 26.05.2018.

SSU(socijalistički savez uhljebljenih)HDZ-a, na čelu sa CKHDZ, održava svoj kongres, na kom će prikazati "dostignuća" partije, glede opće dobrobiti po stoku sitnog zuba i države. Skup počinje himnom "Hej Hrvati još ste živi"(pitanje je do kada?), sa obaveznom desnicom na srcu, a ljevica gdje završi. Politbiro CKHDZ-a, predstavit će smjernice daljnjeg razvitka partije ka bespućima povijesno-futurističke zbilje (ograničeno na 2. govornika) koje će biti usvojene jednoglasnom aklamacijom, gdje bi svaki član, a posebice vrh, imao osigurane sve moguće povlastice sukladno poziciji u partiji. Živio CKHDZ, živila "domoljubna"partija, živio gospon-drug Plenković i njonjo Jandrković, naši novi Tito i Bakarić(a Šeks ostaje onaj stari--doušnik kolega)...I na kraju domoljubni glazbeni komad: "Po Agrokorima, FIMI-ima i ZG Holdinzima, naše zemlje ponosne", uz gromoglasan uhljebnički aplauz...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.