Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI POVJERENIK ZA PODRUČNU POLITIKU U PONEDJELJAK I UTORAK U ZAGREBU
Povratak na članak

Samecki će uvjeravati Vladu RH da iskoristi europske milijarde

Da iskoristi milijarde eura koje će Hrvatskoj biti na raspolaganju po ulasku u EU, Vlada se mora pobrinuti da se na svim razinama vlasti postave ispravni ustroji za povlačenje tog novca, upozorava Samecki.

Komentari 15

Avatar ljutatrava
ljutatrava
16:48 22.01.2010.

..a šta će gospoda ovaj puta tražiti za te milijarde. U EU Parlamentu traže jedan jezik i za srbe i za hrvate,srpsko-hrvatski,jel to isto ide u (u)cjenu ulaska?.

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
16:55 22.01.2010.

ima..prije 3 ili 4 dana izašao čl. treba potražiti.

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
16:57 22.01.2010.

Zeleni maštaju o “izvornome srpsko-hrvatskom jeziku”

VL
UK
Ugo Kajvez
16:57 22.01.2010.

3,5 miljardi eura, .... toliko vrijedi cijela hrvatska i hrvatski narod ne samo za zapadne kolonizatore nego i za one na markovom trgu a ova spodoba samecki nije dobro došao u RH ...... to mu poručuje ovaj građanin .....

VL
SP
Skole pl.
15:25 22.01.2010.

Smiješnih li ljudi... Ako naša vlada ne zna iskoristit milijarde, ne znam tko zna. Jedini je problem što kod nas te milijarde SAMO VLADA iskoristi ;o)

VL
TH
thierry
15:34 22.01.2010.

Radi se o jako velikom iznosz i bitno je da se dobro rasporedi. U svakom slučaju će gospodarstvo živnuti po ulasku u eu potpomognuto ovom financijskom injekcijom...

VL
OB
-obrisani-
15:55 22.01.2010.

Sve pet!!!! Ali nije ovaj jadan svijestan da treba što prije raspisati izbore i izabrati poštenu vlast, jer ova prešutna koalicija HDZ-SDP, znati će zamagliti i popaliti lovu, za koju ćemo svi odgovarati...

VL
SP
Skole pl.
15:59 22.01.2010.

kristov svjesni su itekako i paše im tako. Radi njihovih interesa i radi zadnjeg dijela tvoje rečenice. U naše ime dižu lovu i ima tko će ju vraćati. Milom ili silom.

VL
MM
Mladen Miletić
16:30 22.01.2010.

Jedan od najbitniji ili jedini razlog sreči je samo to Milijarde če nam dati EURA od sreče samo da im dođemo u EU i netko je protiv ! Milina ta EU prvo da pola Hrvata pozatvarati a onda če onii \"pošteni\" Hrvati dobiti te milijarde. Odmah sam za tu dobričinu EU koja voli nas izbankrotirane Balkance koji nemamo sada za kamate o ogromnoj glavnici neka misle naši klinci....

VL
MM
Mladen Miletić
16:31 22.01.2010.

Samecki će uvjeravati Vladu RH da iskoristi europske milijarde, te postanite 200% robovi !

VL
Avatar sebastian
sebastian
16:45 22.01.2010.

Zamislite, narode da oni sad vec racunaju sa tim virtualnim novcem i raspolagaju kako bi ga potrosili, to je nevjerovatno. Da hoce da stvore radna mjesta za to netreba miliarde Eura ! Ja sam siguran da ce veliki dio novcaa biti pronevjeren, to znaci u svrhe koje nisu potrebne za narod i dobrobit Hrvatske drzave,ali sta je interesantno, Hrvatska jos nije usla u EU i kad ce uci ili nece uci uopce, to jos nije sigurno, da se narod pita,kao sto bi trebalo, Hrvatski narod bi glasao protiv ulaska u EU.

VL
ZZ
zzbabac
16:53 22.01.2010.

Ima li igdje u Vecernjaku o zahtjevu EU da se uvede hrvatsko-srpski ili srpsko-hrvatski jezik zbog usteda, ili se se to kriti do uvodjenja.

VL
KA
kajinx
18:23 22.01.2010.

Nema problema, samo dođite u EU. Novce ćete kupiti po cesti i Euri će rasti na drveću.

VL
BR
brathrvat
18:44 22.01.2010.

Prvo skok a onda hop!

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
06:35 23.01.2010.

Mudar plan J.Kosor a naivne ovce !!! J.Kosor treba samo izdrzati sa Haracom do kraja ove godine i potom dobiva 1,1 milijardu Eura u 2010 godini od EU . Taj ogroman novac je nagrada za one koji su poslusno izvrsavalii su poslusno izvrsavali domacu zadacu i bice nagradjeni po tima koji polako stezu Hrvatsku i postaju oni koji ce sa njom zavladati a Hrvati ce spasti na pinklec koji cemo nosit za cjecno. Sve po svemu nismo dokazali da mozemo opstati sami nego danas drugi toboze spasava ali u stvarnosti poctajemo tudji kmetovi i tonasm treba kad nismo u stanu radit kao Hrvatska braca nego se dajemo svojim i tudjim lopovima danas koriste i otkupe a Hrvati ostaju bez svije drzave jer su je prodali a to sami znamo dasmo se zaduzili toliko da i toliko nismo ni vrijedni. Pitajmo se onda cemu smo zapoceli Hrvatsko oslobodilacki pokret kojim smo uspostavili Nezavisnu Hrvatsku a potom je prodali i predali EU da sa njom zavlada . Moja preporuka bi glasila onima koji su za EU mogu mirno otputovati u EU a mi koji smo stvarali Hrvatsku sa Hrvatsko Oslobodilackim Otporom budemo i dalje cuvali lijepu dragu nasu Hrvatsku . Vjera u Boga i Seljacka Sloga !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.