Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnje
Povratak na članak

Sam svoj majstor: Muškarac na jako neobičnom mjestu odradio servis na autu

Parkirao je automobil tik uz obalu i popravljao ga tako da je stajao u moru kako bi mu prednji stražnji dio bio lakše dostupan.

Komentari 4

ZB
zgrada_bez_parkinga
19:34 30.08.2022.

Ja ovdje ne vidim problem.... čovjeku je lakše ovako popravljati.

VL
Avatar mrbr
mrbr
13:24 30.08.2022.

Ova fotka se vrti po netu već dugi niz godina. Ne mogu vjerovati da ste ovo objavili :))) Večenji prvi na izvoru informacija :)))

VL
SA
sasoon
13:14 30.08.2022.

"auto je zaustavio tako što je pod gume ubacio veće kamene stijene što i nije baš najsigurniji način". Kako znate da nije povukao i ručnu? U svakom slučaju, bolje je da je stavio kamenje ispod kotača nego da nije.

VL
PV
prcko.vita
13:47 30.08.2022.

Javna je tajna da braća, istočni susjedi redovno godinama rade ovakve servise na Hrvatskom moru, i uredno rabljeno ulje završava u moru, a usput se podmetne i pokoji požar, naravno sve je to izraz mržnje prema svemu što je Hrvatsko, imate na internetu jako puno video zapisa gdje se dotični hvale svojim pothvatima u Hrvatskoj. Zakon postoji, ali što vam vrijedi zakon kada nema kontrole? Vrijedi isto koliko i dvojka pik u briškuli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.