Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnje

Sam svoj majstor: Muškarac na jako neobičnom mjestu odradio servis na autu

Prometne zgode i nezgode
30.08.2022.
u 13:00

Parkirao je automobil tik uz obalu i popravljao ga tako da je stajao u moru kako bi mu prednji stražnji dio bio lakše dostupan.

Zanimljiva fotografija osvanula je u popularnoj Facebook grupi 'Prometne zgode i nezgode' koja nerijetko objavljuje raznolike dogodovštine s naših prometnica.

Međutim, ovog puta nije riječ o nekom vozaču koji je jače stisnuo papučicu gasa ili motociklistu koji je prošao kroz crveno već se u prvom planu pojavio gospodin koji je odlučio napraviti 'mali servis' na svom limenom ljubimcu.

S jedne strane napravio je snalažljiv potez, a s druge i pomalo opasan. Jer parkirao je automobil tik uz obalu i popravljao ga tako da je stajao u moru kako bi mu prednji stražnji dio bio lakše dostupan. No, auto je zaustavio tako što je pod gume ubacio veće kamene stijene što i nije baš najsigurniji način.

U svakom slučaju fotografija je izazvala mnogo pozornosti, a neki komentatori su izrazili bojazan da je muškarac staro ulje iz automobila ispustio u more. Ukoliko je to istina, ne treba trošiti previše riječi koliko bi to bilo štetno u ekološkom smislu. 

Ključne riječi

Komentara 4

ZB
zgrada_bez_parkinga
19:34 30.08.2022.

Ja ovdje ne vidim problem.... čovjeku je lakše ovako popravljati.

Avatar mrbr
mrbr
13:24 30.08.2022.

Ova fotka se vrti po netu već dugi niz godina. Ne mogu vjerovati da ste ovo objavili :))) Večenji prvi na izvoru informacija :)))

SA
sasoon
13:14 30.08.2022.

"auto je zaustavio tako što je pod gume ubacio veće kamene stijene što i nije baš najsigurniji način". Kako znate da nije povukao i ručnu? U svakom slučaju, bolje je da je stavio kamenje ispod kotača nego da nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije