Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Sam se javio policiji i predao automatsku pušku i 106 komada streljiva

Josip Regovic/PIXSELL
02.11.2020.
u 10:29

Građani mogu dragovoljno, bez sankcija predati oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva

Građanin koji je želio ostati anoniman policijskom službeniku protueksplozijske zaštite Policijske uprave međimurske dragovoljno je predao automatsku pušku Crvena Zastava M70 AB2, sa četiri pripadajućih spremnika za streljivo i 106 komada streljiva kalibra 7,62x39 mm.

Predano oružje i streljivo pohranjeno je u skladištu Policijske uprave međimurske do uništenja.

- Građane podsjećamo kako u okviru nacionalne kampanje "Manje oružja, manje tragedija" mogu dragovoljno, bez sankcija predati oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva - kažu u PU međimurskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije