Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od ljevičara do ‘kralja populista’
Povratak na članak

Salvini ruši svoju vladu – naciljao je izbornu pobjedu i mjesto premijera

Liga želi unovčiti popularnost i riješiti se Di Maia i njegova M5S s kojom se stalno svađala

Komentari 8

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
14:54 10.08.2019.

Hrvatska javnost je potpuno dezinformirana o Italiji jer u Rimu imamo dvojicu dopisnika koji su obojica zaostali iz jugoslavenskih vremena i koji o događajima u Italiji pišu kao da smo još u hladnom ratu.

VL
ZA
Zapadnjak
13:55 10.08.2019.

M5S su ekonomski gledano slicni zivom zidu sto znaci da nema puno koristi od njih sto je mogla biti utjeha mainstreamu jer nitko ne moze dugo vladati bez ekonomskih uspjeha a ova vlada ih ne bi donijela... Ekonomski gledano i liga je dosta intervencionisticki nastrojena, ali pod pravim okolnostima barem postoji sansa da neka nova vlada u kojoj bi oni imali glavnu rijec ostvari ekonomski rezultat sto bi im, uz cvrstu sigurnosnu politiku, mozda i donijelo mogucnost da se jedan duzi period zadrze na 35-40 posto popularnosti, pa posljedicno i na vlasti... Imam dovoljno svojih problema da bi me bilo nesto posebno briga za italiju ali moram priznati da bih uzivao gledajuci zivcani slom medija ako liga uspije ostati na vlasti jedan duzi period...

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
14:34 10.08.2019.

Puna podrška Salviniju i njegovoj Ligi-napokon pravi odgovor afroazijskim parazitima, njihovim ljevičarskim pokroviteljima i ostalim soroševim slugama koji rade na tome da od Italije naprave jedan veliki hot spot-ali neće ići!!!

VL
DA
DarthVader
18:01 10.08.2019.

Bome pametan ovaj Salvini.

VL
GV
golub Vaso
19:02 10.08.2019.

raste mu popularnost jer je protiv invazije soroševih ilegalnih migranata

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
15:13 10.08.2019.

Dumen, ako vlada tapka na mjestu i ne može donositi odluke jer koalicijski partner koči svaku inicijativu onda mandat takve vlade nema nikakvog smisla i jedino riješenje su novi izbori

VL
Avatar Dumen
Dumen
12:50 10.08.2019.

Propaganda da bi se dokazalo da je rušenje vlastite vlade bio dobar potez

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.