Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Šakama izudarao maloljetnog brata po glavi i trbuhu

\'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/Arhiva VL
26.02.2013.
u 15:58

Maloljetnik je zbog teških tjelesnih ozljeda zadržan na liječenju. Policija je privela počinitelja uz kaznenu prijavu.

SISAK – Maloljetnog brata u obiteljskoj kući fizički je napao 19-godišnjak iz Vrginmosta, više ga puta udarivši šakama po glavi i trbuhu, a kada je pokušao pobjeći u prizemlje, sustigao ga je, bacio na pod te nastavio udarati pred roditeljima.

Zbog zadobivenih ozljeda maloljetnik je vozilom Hitne pomoći prevezen u karlovačku bolnicu gdje je utvrđeno da je riječ o teškim tjelesnim ozljedama zbog kojih je zadržan na liječenju. Policija je privela počinitelja uz kaznenu prijavu.

Osumnjičeni je nakon saslušanja kod nadležnog državnog odvjetnika doveden sucu istrage Županijskog suda u Sisku koji mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora.

>>U Splitu napao brata koji se bori za život, nećakinju ubo u vrat

Komentara 4

Avatar neugodan
neugodan
20:28 26.02.2013.

isprebijat tu budalu, u zatvor na bar 6 mjeseci i pozvat socijalnu sluzbu da vidi o cemu se radi. sigurno neki cigani ili familija koja nema novaca.

CO
coobra1
20:17 26.02.2013.

da je brat dobar i bog bi ga imao

OB
-obrisani-
18:11 26.02.2013.

Mjesec dana istraznig zatvora... To treba duze zatvorit da se opameti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije