Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU: MIJO PAŠALIĆ

Atipičan hrvatski biznismen: Otvorio golemi centar koji mu se nikada neće isplatiti, radnicima izgradio stanove...

06.11.2022.
u 14:27

Pozornost šire domaće javnosti stekao je kada je prije godinu i pol izgradio stanove za svoje zaposlenike koji nemaju riješeno stambeno pitanje. Zapitao se kakav je on to poduzetnik kada ljudi koji kod njega rade po 15-20 godina nisu uspjeli kupiti stan. Nije poznato da se ijedan hrvatski poduzetnik zapitao i napravio isto

Komentara 15

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
15:31 06.11.2022.

Čovjek pokazuje društvenu odgovornost. To treba pozdraviti.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:17 06.11.2022.

To samo netkomoze raditi tko ima visak. Tko je u minusu ne moze biti dobrotvoran. Druga stvar, pitam se kada je ova plemenitanovinarka toliko socijalna zasto ona ne otvori tvrtku i ne pocne praviti potrebitima stanove zamali novac? Ili bar njezin sef. Ili je velikodusnost samo obaveza drugih?

TO
Torrente
15:01 06.11.2022.

Nomen est omen😁😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?