Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEKSANDRA KOLARIĆ:

'Sada je očito da je Kujundžić bio rezerva na klupi HDZ-a'

Aleksandra Kolarić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.01.2015.
u 09:43

Kolarić smatra da je Milanović Josipoviću teži uteg nego Karamarko Kolindi Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović jučer je na RTL-u bila uspješnija u slanju pobjedničkog dojma te je pokazivala veću želju za mandatom – komentirala je komunikacijska stručnjakinja Aleksandra Kolarić na televiziji N1 jučerašnje sučeljavanje predsjedničkih kandidata. Kolarić smatra da je Ivo Josipović izgledao kao da je umoran te da je Grabar-Kitarović bila jako dobro pripremljena, "što je ponekad izgledalo prenaučeno".

Kolarić smatra da je premijer Zoran Milanović u kampanji postao Josipovićev Rubikon te da mu je on teži uteg nego šef HDZ-a Tomislav Karamarko Kolindi Grabar Kitarović.

– "Batina" kojom Kolinda Grabar-Kitarović "mlati" Josipovića jest suodgovornost za neuspjehe Milanovićeve vlade – smatra bivša SDP-ovka, koja je iz stranke izbačena u prosincu 2013. zbog kritiziranja šefa stranke Milanovića.

Kolarić je izrazila uvjerenje da ljudi koji su u prvom krugu izbora dali glas Ivanu Viliboru Sinčiću u drugom krugu neće glasovati za preostale kandidate već će ili ostati kod kuće ili poništiti listić. S druge strane, smatra da će se dio glasača Milana Kujundžića odlučiti za HDZ.

– Sada je očito da je Kujundžić bio rezerva na klupi HDZ-a – zaključila je.

>> Ozbiljan gaf Kolinde Grabar Kitarović na sučeljavanju koji nitko nije primijetio

>> 'Josipović bi volio imati odnos s Milanovićem kakav ja imam s Karamarkom'

Komentara 179

CA
cavecanem
09:53 05.01.2015.

sram ih bilo, zločesti kujundžić i hdzovci se urotili kako bi onemogućili najuspješnijem predjsjedniku u svemiru da osvoji još jedan mandat

GO
Gomila
09:55 05.01.2015.

Milanovic ne ide na skijanje slavi pravo slavni bozic a ja sam mislio da on nevjeruje u boga i ni u samog sebe

SP
stjepan.plecko
09:58 05.01.2015.

Pomela je druga Iveka tako da još danas ne može duči k sebi. BOK I HRVATI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije