Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strateške lokacije
Povratak na članak

SAD želi vojnu koaliciju kako bi osigurao slobodu plovidbe u Perzijskom zaljevu

General američkih marinaca Joseph Dunford rekao je da želi "osigurati slobodu plovidbe" u regiji, u kojoj se nalaze ključni trgovinski pravci.

Komentari 3

Avatar raco
raco
08:23 10.07.2019.

Opet vojna koalicija????Vidjeli smo je na djelu u Iraku i Libiji. Dokle će UN i ostatak Svijeta dopuštati ovakvo ponašanje?

VL
Avatar Proleter
Proleter
10:54 10.07.2019.

Odlično su to smislili: Kupite naše vojne brodove pa s njima gurajte naše interese protiv Irana. Kad vam ih Iran potopi, ništa strašno - kupite još naših vojnih brodova.

VL
Avatar TheJack
TheJack
14:24 10.07.2019.

Koliko se sjecam, plovidbu nitko nije ometao, a Iran se drzao sporazuma i trosio velike novce, ali u EU. Onda je Tramp, s pracom zakljucio, da je to ugroza interesa njegove ekipe, mada je rekao nacionalnih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.