Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvoproliće

SAD: Zapucao na studentskom tulumu i ubio jednog, a 11 ranio

pucnjava
Reuters
06.02.2011.
u 20:59

Policija nakon pucnjave nije nikog uhitila, ali je osumnjičena jedna osoba

Na američkom sveučilištu Youngstown nepoznata je osoba u nedjelju ujutro na studentskom tulumu ubila jednu i ranila još 11 osoba. Jamail Johnson (25) ubijen je hicima u glavu i noge. Ostali ozlijeđeni, od kojih je šest studenata, prevezeni su u obližnju bolnicu savezne države Ohio na srednjem zapadu SAD-a, javljaju lokalni mediji.

Policija nakon pucnjave nije nikog uhitila, ali je osumnjičena jedna osoba.

Jake policijske snage nalaze se u kampusu sveučilišta i okolici. Predsjednica ustanove izrazila je sućut obitelji preminulog.

Motivi pucnjave kao ni stanje ozlijeđenih osoba nisu bili poznati u trenutku pisanja ove vijesti.

Komentara 13

OB
-obrisani-
00:31 07.02.2011.

Ma ... amerika je nekad bila ...

BO
boston
01:32 07.02.2011.

@ischmidt Da nastavim: I ostala drzava, gdje se svaki radni sat plati, place ne kasne, zatvorenici ostaju u zatvoru i vikendom. Amerika je drzava gdje je pipanje maloljetnice kazneno djelo silovanja. Kriminal, ubojstva, pljacka, normalno da se dese. Ali se i primjerno kazne. Amerika je drzava gdje 2-3 obitelji ne drze monopol, i gdje svatko ima sansu uspjeti. Moja 19-godisnja kcer radi i zaraduje vise nego Zagrebacki kirurg, a da nenapomenem da je sve ovde 3x jeftinije. A tek je iz srednje skole izasla... Amerika je nekad bila, ali i ostala drzava kojoj mnoge drzave podilaze, i salju svoje premijere na \"razgovore\"... I na kraju, mada ima siromasnih, nitko ne kopa po kontejnerima za zivot. Amerika je nekad bila, ali i ostala jedina drzava koja objerucke primi \"dotepance\" iz svih kutova svijeta, i koji nikome nesmetaju ovde !

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:51 06.02.2011.

I sad ti studiraj (u Americi ) ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije