Povratak na članak

Hasanbegović: To je falsificirano izvješće hrvatske pseudoljevičarske scene

State Department je u utorak objavio redovito godišnje izvješće o vjerskim slobodama u svijetu za 2016., uključujući i Hrvatsku
Objava 16. kolovoza 2017. 19222 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 594
 • carlo20:

  Čiste obmane. Treba znati tko piše ta izvješća za Amerikance. Gospođa Metka Jelenc igra presudnu ulogu u stvaranju godišnjih izvješća State Departmenta, a tko je Metka Jelenc? Pa ona vam djelatnica veleposlanstva SAD-a, na platnoj listi Srpskog narodnog vijeća. Gospođa ... prikaži još!a Jelenc je sudjelovala u izradi biltena SNV-a “Govor mržnje i nasilje prema Srbima” za prošlu godinu, autorice Tamare Opačić. Oni znaju da Ameri pojma nemaju o ničemu i podvaljuju im ovakva izvješća. Da Trump i njegova desna ruka Hrvatica Mira Radielović Ricardel vide ovakvo izvješće o Hrvatskoj, bacili bi ga u smeće, ali do njih ovakve gluposti nikada ne dolaze i ovakva izvješća služe samo za untarpolitičke igre u Hrvatskoj. Za ovakve nebuloze koje dostavljaju ljudi iz američkog veleposlanstva, a koji mrze Hrvate i Hrvatsku su velikim dijelom odgovorni i u ministarstvu vanjskih poslova jer ne upozoravaju Amerikance na ljude koje zapošljavaju. Možda prije dok su demokrati drmali veleposlanstvom i nisu imali utjecaja, ali sad dolazi nova ekipa u američko veleposlanstvo Zagreb i trebala bi vlada reagirati na manipulatorska izvješća koja rade ne amerikanci, već naši domaći jugo-ljervičari uhljebljeni u američkom veleposlanstvu.

  30 20:38 16. 8. 2017.
  • tolitol:

   izvrstan komentar!

   21:00 16. 8. 2017.
  • marevr:

   pazi ti bogca ti sada i srbi imaju para kao slovenci da kupuju ljude. isto to slusam i u srbiji a jedni i drugi se na kraju drze za usi. Žao mi je ali iza ovog stoje ameri bez obzira ko pisao 😣

   21:50 16. 8. 2017.
  • Deleted user:

   "Izvrstan komentar Metke Jelenc!

   21:51 16. 8. 2017.
  • tolitol:

   Malo sam otvorio izvješće za Sloveniju. Od negativnih točaka: diskriminacija Roma, LGBT osoba, antisemitizam, trgovanje djecom, slaba opremljenost kaznenopravnog sustava za borbu protiv korupcije, zlostavljanje migranata, izbjeglica i osoba bez državljanstva, verbalni napadi opozicijskih političara na novinare TV Slovenija itd. ... prikaži još! Sad ja pitam: možemo li pronaći medijski napis o tom američkom izvješću u slovenskim medijima? Ne.

   22:20 16. 8. 2017.
  • stomugromova:

   Bravo majstore.Očitao si lekciju trulim jugounitaristima i četnicima.

   22:33 16. 8. 2017.
  • stomugromova:

   Nemanja - tebi je krajnje vrijeme da se ciijepiš protiv bjesnoće i shizofrenije istovremeno.

   22:34 16. 8. 2017.
  • Deleted user:

   tolitol:) medijski zapis: Izvješće za sloveniju je bilo u svim slovenskim medijima i to : 04. Ožujak 2017.

   22:44 16. 8. 2017.
  • propalismoFranjoskroz:

   Poturica je prolupao skroz, sad su mu i Ameri udbaši???

   22:46 16. 8. 2017.
  • propalismoFranjoskroz:

   Mobitel20 opet će ti se mali isprani mozak pregrijati

   22:48 16. 8. 2017.
  • Nemanja_Stoisavljević:

   carlo20/mobitel nokia 2010 je lobotomirani sin Šime Đodana i spremačice na Džamiji. Izbačen čak i iz specijalne škole, ali i kao takav bio među najinteligentnijima u mladeži kradezea te izabran za barjaktara na skupovima CK HDZa

   23:01 16. 8. 2017.
  • Nemanja_Stoisavljević:

   carlo pičkice daj još pod kojim nickom jebemo ti mazer trolersku hahaaahahahaha

   23:12 16. 8. 2017.
  • Umjereni:

   Pazi ove mutave kozojebe!!! Dečki, dajte malo stanite na loptu. Budala ne može sakriti svoju debilnost, ali postoje ipak neke granice. Ameri koji satelitima mogu dohvatiti cjenik na stolu birtije u kojoj ste se opet nažderali svoje brlje, ti ameri ... prikaži još! dakle trebaju nekakvu gospođu iz SNV-a (!!!!) da im lažira stanje u Hr jer ga sami nisu u stanju snimiti??? Halo?? Ima li nekog u vašoj neposrednoj blizini da vas ošamari i pokuša vratiti k svijesti? Što luđa i gluplja priča, to više pluseva i bravo uzvika. Ajde još jednom kozojebi: Ameri koji satelitom uslikaju serijski broj novčanice kojom ste platili svojih deset rundi žestine netom prije pola osam ujutro, trebaju gospođu iz SNV-a da im sroči izvješće??? Bogati, ima li nekog kome još uvijek nije jasno zašto nas je Rumunjska pretekla?

   23:16 16. 8. 2017.
  • Nemanja_Stoisavljević:

   According to bot-squadron of communist party of Croatia called "Hdz", the US State Department and US Embassy in Croatia are under total control of Serbian minority in Croatia in order to humiliate proud nation of Croats which never showed any ... prikaži još! sign of Nazi behaviour.. Hahahahaha :-)) Now, the CIA and NSA have to rewrite their remarks on Croatia because notorious bot aka "carlo20" says so. LoL LoL LoL :)))))))

   23:26 16. 8. 2017.
  • Avatar Orlando!
   Orlando!:

   To oni sve sigurno lažu , jer sve su to petokolonaši, crveni kmeri, partizančine, udbaši, jugonostalgičari,, Srbi, četnici, srbočetnici, jugoslavenčine, banda crvena...itd ...itd....i svi oni su protiv jadnih ustaša, eto cijeli svijet vidi ustaše i što se u HR događa, ... prikaži još!, samo su pojedinci još uvijek prave gluhi i slijepi, i za svoj ustašluk , ustaški pozdrav imaju opravdanje. Zapamtite ustaše, Židovi vam to nikad neće zaboraviti nit oprostiti, kao što smo vam mi naivni Srbi nakon drugog svjetskog rata vjerovali.

   00:01 17. 8. 2017.
  • gooniegoogoo:

   ispravak;".....dok su drmali soroševci..." Znaš nisu demokrati oni se tako samo prikazuju oni su ISIL

   05:29 17. 8. 2017.
  • HRBHB:

   umjereni ti si idiot

   05:43 17. 8. 2017.
  • mantheman:

   i dalje pitam sto tocno u tom izvjescu nije istina?

   07:27 17. 8. 2017.
  • Avatar Torkul
   Torkul:

   Nije vrag da je baš sve netočno. Postaviti ćemo mi pravog Rvata da Amerikancima objasni neke stvari.

   07:43 17. 8. 2017.
  • odosmo.kvragu:

   Ovo je sve smješnije kako neki traže izgovore i opravdanja na kritike. Kada netko u Hrvatskoj kaže da je ustaštvo u usponu onda je taj komunjara, udbaš, crveni, jugonostalgičar... Kada to kaže netko izvan Hrvatske, onda on nije upoznat sa ... prikaži još! stanjem, onda za njega obavlja posao netko tko sigurno mrzi Hrvatsku, onda to rade stari kadrovi (koje je naravno postavio neki mrzitelj Hrvatske)... A sada povucimo paralelu sa određenim optuženicima iz svijeta nogometa i politike koje su isto tvrdili da protiv njih optužnice podižu mrzitelji svega hrvatskoga dok i Švicarci nisu počeli istraživati njihov kriminal. Tada su i oni tvrdili da dotični nisu upućeni, da ne znaju pravo stanje stvari, da su izmanipulirani... i to, zamisli, opet od udbaša i jugonostalgičara. Ljudi, ustaštvo je u Hrvatskoj u porastu i to treba prihvatiti. Ako je većina naroda za reviziju povijesti i ustaštva onda se toga ne treba sramiti i opovrgavati. Prihvatimo to i snosimo posljedice. Ovo je još uvijek donekle demokratska država. (ovo zadnje je bila šala iako nimalo smješna).

   08:07 17. 8. 2017.
  • DarthMol:

   Ja isto mislim da je to izvješće dežurnih krivaca za požar,svastiku na Poljudu,ekonomske krize,itd.... odnosno srbočetnika,udbe,jugokomunista,orjunaša i jevreja,jedino je njihov lobi tak jak,tako su lobirali 1999 da state department napiše kak se a Kosovu krše ljudska prava i da ih ... prikaži još! treba bombardovat,mnogo jaka ta neka skupina srbočetnika,jugokomunista,orjunaša,imaju love u samo misle o Hrvatskoj koja je vodeća zemlja,raj za život(odmah posle Irske),utopija u pravom smislu,tak da ovi napred nabrojani neprijatelji Hrvatske države samo misle da razjebu to sve,UUUfff al je ovo dobro,kad iskljucis mozak i pustiš da ti reči dolaze uz dupeta,kao ovaj Carlo,uufff baš dobra terapija,ovi orjunaši,srbočetnici,jugokomunisti,udba leče sve probleme,da sam ranije znao upotrebio ih bi da mi izleče hemoroide

   08:37 17. 8. 2017.
  • tolitol:

   Transparency International, Amnesty Watch i čitav drugi niz vladinih i nevladinih organizacija svoja izvješća pretežito sastavljaju na temelju informacija "domaćih" izvora. Među tim izvorima, budimo realni, postoji znatan broj onih koji bi ovu zemlju udavili u žlici vode da mogu. ... prikaži još! I zato su izvješća o ovoj zemlji obično u određenoj mjeri lošija nego što su to za neke druge zemlje. To je nažalost specifičnost ove zemlje. Ja nad tim sigurno ne plačem, ali naravno od te činjenice ne bježim. Dodaj tome i ovdašnje tzv. korisne bud.ale koje su u stanju permanentnog nezadovoljstva životom u ovoj zemlji jer im na tekući račun ne sjeda par tisuća eura plaće mjesečno i imaš zatvoren krug. PS: @roland - da, vidim da je Delo objavilo članak o "većinom pozitivnom izvješću". Ispod članka čak 4 komenatara korisnika. I to je lijepa ilustracija razlika između medija u dvije zemlje. "Hrvatski" mediji love klikove, tabloidne su naravi i strašno su pristrani. Pa stoga i imamo ovakve članke koji služe za politička razračunavanja na domaćoj sceni. Podsjećam, ne sjećam se napisa o izvješćima State Departmenta za vrijeme Milanovićeve vlade.

   08:59 17. 8. 2017.
  • odosmo.kvragu:

   Tolitol, sada su krivi mediji? Mediji su krivi valjda zato jer su izvjestili o pokušaju postavljanja ploče Juri Francetiću, o postavljanju ploče sa natpisom ZDS u Jasenovcu, o nacističkom skandiranju na utakmicama, o odobravanju (ili barem ne kritiziranju) veličanja ustaštva ... prikaži još! od strane vlade i predsjednice, o nošenju ustaškog znakovlja na proslavi Oluje u Kninu i Slunju, o promjeni imena trga jedinog borca protiv fašizma na ovim prostorima... Kako bi u Hrvatskoj bilo lijepo da nema tih vražijih medija. Bdw., apsolutno sam protiv svih zabrana pa tako i protiv zabrane uzvika ZDS, ali onda imajmo m.da pa prihvatimo kritiku i na nju jednostavno odgovorimo "odj.bite", ali za tako nešto ipak nemamo hrabrosti. Deklariramo se kao antifašistička država, a čeznemo za NDH. S nama nešto ozbiljno nije u redu.

   09:40 17. 8. 2017.
  • Umjereni:

   @tolitol, za vrijeme Sanadera nije bilo zds. Hosovaca nigdje kao ni njihovih spomen ploča u spomen palim svojim borcima. Nikakve rasprave o zds nije bilo, niti su se osnivala povjerenstva o tome da li je poklič o kojem je ustavni ... prikaži još! sud svoje rekao, prihvatljiv ili nije. Gledao sam nedavno jednu austrijsku emisiju u kojoj se prikazivalo kako se u Kninu slavio dan domovinske zahvalnosti. Vjeruj mi, sram, stid i crvenilo je jedino što mi pada na pamet kad se sjetim tih kadrova razularenih, pijanih likova s bocama pive u ruci, crnih majica i ikonografijom koja podsjeća na ss-ovce. O grafitima s U koji su duž naše južne i srednje obale standardni repertoar na kućama i putokazima da i ne govorim. Nisu nama nikakvi mediji krivi, nije slika kriva što prikazuje to što prikazuje, a jezivo mi je kako neki misle na komunistički način, pa bi valjda trebalo slati ljepše slike u svijet jer u protivnom mrziš svoju zemlju. Kao da je novinarima austrijske televizije problem doći u Knin za vrijeme proslave Oluje i snimiti to što snime. Osim ako ti misliš da stranim novinarima trebalo zabraniti izvještavati iz naše zemlje kao da smo Sj. Koreja. Mene fascinira kako smo odjednom otvorili teme koje prije par godina uopće nisu postojale niti su bile problem.

   09:50 17. 8. 2017.
  • ranko75:

   Drugim rijecima, hoces reci da cim se nekome ne svidja ustaski pogled na stvari, onda je to srpska zavjera i treba amere nauciti da prihvate ustaski pogled na svijet. Medjutim zaboravljas da svijet nije jos toliko poludio da bi mu ... prikaži još! se ustase svidjele. Ti svaku odvratnosta prema ustastvu nazivas da je usmejerena protiv Hrvatske. Ne, Hrvatska je izvanredna ali kada bi bila bez ustasa, a sa ustasama se trebaju obracunati sami hrvati, kao sto covjek pocisti smece u svojoj kuci. Problem je sto je smeca puno,a ruku za ciscenje malo.

   10:31 17. 8. 2017.
  • tolitol:

   @odosmo kvragu @ umjereni U Srbiji je rehabilitiran četnički pokret unatoč očitim i dokazanim zvjerstvima nad hrvatskim i bosanskim stanovništvom, i unatoč suradnji s talijanskim i njemačkim fašistima. U Hrvatskoj nitko na to nije graknuo protiv toga, niti su se ... prikaži još! ovdje na zadnje noge digli gotovo svi političari. Niti se to čini na održavanje tradicionalnih četničkih derneka u Srbiji. U Srbiji to čak nije ni tema, ali je pak sve što dolazi iz Hrvatske problematično, od Oluje pa do već "tradicionalne krave muzare" Jasenovca. To se reflektira i preko srbijanske službene politike i preko srbijanske dijaspore u inozemstvu. I to pokupe i strani mediji s vremena na vrijeme. Ja svakodnevno pratim austrijske medije i vrlo rijetko u pojedinim tiskovinama čitam negativne napise o tom četnikovanju, ali zato gledam tu i tamo problematiziranje Bleiburga, Oluje itd. Pritom se izolirani incidenti par budala što nezanjem što hotimice podvaljuju kao opće slike same priredbe. To je neobjektivno i/ili neinformirano izvješćivanje. Drugi je par rukava to što određeni politički i medijski krugovi u Hrvatskoj takve incidente zlorabe za paljbu po ideološkim neistomišljenicima. I to jest posebnost Hrvatske i njezina mentaliteta. Ali stanje se opet mora sagledati objektivno. Činjenica je da određenim ljudima smeta Hrvatska u bilo kojem obliku. I činjenica da ima dosta korisnih bu.dala koji svoje nezadovoljstvo vlastitom ekonomskom situacijom kanaliziraju u pljuvačinu po zemlji.

   10:41 17. 8. 2017.
  • DarthMol:

   Ma sve je to u redu,samo recite istinu,naprimer "imamo budala koji nas predstavljaju u svetu kako ne treba" a ne odmah to su srpske,orjunaške,komunističke i udbaške urote.Kao da bi mi u Srbiji vikali da nam sve probleme rade 100 000 ... prikaži još! Hrvata,ili 300 000 Mađara ili 300 000 Bošnjaka,a moraš priznati da je to poprilična brojka naspram 150 000 Srba u Hrvatskoj,gospodo mi smo sami sebi krivi u 95% slučajeva za naša sranja ali najverovatnija je ista stvar sa vama,kod vas nemože priča da prođe da ne spomenete napred navedenu skupinu plus i Jevreje pojedini ubacuju,pa zar to već nije fašistički,ajde nađi u Srbiji pevača koji bi pevao "domoljubive(četničke pesme)" i da se tamo pojavi 50-100 000 ljudi sa kokardama i bradurinama,vi bi volili da toga ima ali na vašu žalost to ne postoji već 20 godina,jer za nas je rat odavno završen i to paljenje širokih masa na nacionalizam,kod vas uveliko još traje i to sa umišljenim neprijateljem(napred navedena skupina).Žao mi je nađite neprijatelja negde drugde

   12:01 17. 8. 2017.
  • tolitol:

   @darth mol daj me nemoj zafrkavati. za vas su čavoglave "ustaška pesma", a hrvatski grb ustaški grb. U Srbiji hrvatska manjina ne sudjeluje u vladi i vladinim koalicijama. U jednoj hrvatskoj vladi bilo je pripadnika srpske manjine i do 40 ... prikaži još!0 posto. U Srbiji je nezamislivo da u vladi sjedi jedan Kosovar. Dakle postoji razlika. A za odumiranje nacionalizma u Srbiji, te bajke pokušaj prodati nekom drugome. Četnički vojvoda vam je do nedavno bio predsjednik izabran na direktnim izborima, a dojučerašnji premijer je u Hrvatskoj za vrijeme rata govorima ložio četničke postrojbe i pozivao na klanje "sto muslimana za jednog srbina". Ma da, oni su prave europske face, a to što su im u godišnjem repertoaru prigodni izljevi mržnje za obljetnicu Oluje ili zlorabljenje Jasenovca, to je za Srbe pravi mainstream koji nema veze s nacionalizmom. Kao ni ponovno manipuliranje predstavnicima srbijanskih manjina u Hrvatskoj ili Crnoj Gori. Rat itekako traje, samo je Beograd preslab za slanje tenkova. Pa se bavi hibridnim taktikama. Drugi je par rukava naravno to što se u Hrvatskoj političko-medijska scena svodi na ideološko prepucavanje. U tom kontekstu i ovakvi članci kojima se namjerno loži javnosti. To se ne radi ni u Sloveniji, ni u Srbiji niti drugdje.

   12:17 17. 8. 2017.
  • DarthMol:

   Ti misliš da je Tomislava Nikolića iko u Srbiji shvatao ozbiljno,pa verujem da možeš da nađeš u politici kod vas pojedinih budala plus sa učešćem u ratu,i to je nebitno,ja govorim o široj masi koja je zahvaćena nacionalnim ludilom,ovde imaš ... prikaži još! Nikolica i Vulina kojima je dokazano da nisu suva inteligencija i sa njima se svi sprdaju kao i vi sa vašim pojedinim inteligencijama,drugo za vas je marš na Drinu četnička pesma a to je još iz prvog svetskog rata kad četnico nisu ni postojali,vama se sad obija od glavu to konstantno prčkanje po povijesti,pokušaji revizije i ovi umišljeni neprijatelji,ma mene baš i ne pogađa ništa od toga,vaša država i radite šta hoćete,ja nemam nikakvog dobitka niti kakve štete,postoji svetska istorija i to je to,niti mi možemo tu svetsku istoriju naduvati sa 700 000 u Jasenovcu nit vi možete minimizirati sa 90-100 000 na 20 000,sve je to trla baba lan,i sad vam je to neko odozgo natrljao na nos i vi opet po srbima,orjunašima,udbi i tko zna kome,to što state departmen kaže to može da se okači o rep mački,jebe se i nama i vama za te idiote,ono što ja vama spočitavam je što mešate srbe u sve,u ovaj izveštaj,u požare u Hrvatskoj,svastiku na Poljudu i ko zna šta još,i baš zato vas ovi idioti prozivaju i vi opet u krug,veruj mi Srbi misle o Hrvatima ko o lanjskom snegu,šta mi imamo od toga,ama naš ništa,meni je više stalo do mišljenja vas običnih ljudi na portalu nego do toga što je izjavio state department,Vulin,Nikolić,Tomo Medved,Tomphson,

   13:06 17. 8. 2017.
  • tolitol:

   o tomislavu nikoliću znam da je izabran glasovima većine srbijanskih birača, i znam za njegove izjave u pogledu vukovara i srebrenice. za vučića isto tako čujem svake godine prigodom jasenovca i oluje i prigodom svake hrvatske najave kupovine oružja od ... prikaži još! amerikanaca. bili oni ozbiljni ili ne, slažem se da bi se trebalo ovdje manje obraćati pozornost na njih. s druge strane, srbija nije baš nevinašce. od manipuliranja hrvatskim i bosanskim srbima preko pokušaja državnog udara u crnoj gori ili događanja u makedonskoj skupštini. jednostavno niste normalna europska država koja gleda svoja posla i još uvijek sanjarite o nekakvoj hegemoniji nad tzv. zapadnim balkanom. ti možeš razmišljati kako razmišljaš ali teško mi je povjerovati da tvoja mišljenja odražavaju razmišljanja prosječnog srbina. a što se tiče hrvatske, politička borba se ovdje gotovo isključivo svodi na ideologiju jer se stranke manje-više prešutno slažu oko ekonomije i uloge države u njoj. i zato se mnogima itekako pričinjavaju kojekakve "ustaške zmije". otvori svaki dan portale večernjaka ili jutarnjeg i 95 posto sadržaja se tiče manje ili više nategnutih ideoloških trabunjanja. to je problem hrvatskih medija i hrvatske politike i vrlo lošeg izbornog sustava u ovoj zemlji koji je iz ove zemlje stvorio partitokraciju. pa se stoga i natežu ovakve priče o izvješću state departmenta. no nisam optimističan da će se to tako brzo promijeniti.

   14:01 17. 8. 2017.
  • doktor1:

   Ispravan, istinit i vjerodostojan komentar "izvjesca vjerskih sloboda". Zivim u Njemackoj zadnje 3 godine i ne mogu se nacuditi srbizmu u vecernjem. Molim Vas da i dalje budete britki, istiniti i aktivni. Citate li narod.hr.? Lijep pozdrav iz Bavarske Andy

   21:38 17. 8. 2017.
 • bubacro:

  jel se spominju i drugovi udbaskog pedigreo koji danas zive u otetim zidovskim stanovima ?

  2 18:10 16. 8. 2017.
  • nibunika:

   bubacro, svi koji žive u otetim židovskim stanovima, bez obzira na tvoj pedigre.

   23:13 16. 8. 2017.
  • prokurator:

   zanimljivo kako krezubi na ovo izvješće u zboru pjevaju o josipovićevim stanovima. izgleda da je iz *središnjice* stigao naputak da se, u protunapad na josipovićev jučerašnji istup, udara po njegovim stanovima. iako ovo izvješće nema baš NIKAKVE veze sa tim. ... prikaži još! a glede stanova, jedina vlada koja je do sada vraćala nacionalizirano '45 je bila ona račanova.

   14:55 17. 8. 2017.
 • drugPlenky:

  Vidi se da je u američkom veleposlanstvu u Zagrebu stari sastav. Trump što se čeka

  17 18:13 16. 8. 2017.
  • drugPlenky:

   Da su sastavljali izvješće o SADu ovi antife iz veleposlanstva još bi gore ocrnile svoju zemlju, palac dolje

   18:28 16. 8. 2017.
  • Avatar Brkoni
   Brkoni:

   Id.i.o.te debilni, sigurno UDBA vodi ambasadu. Umrem ti na sestri

   18:33 16. 8. 2017.
  • drugPlenky:

   Brkonja baš ti je lijep riječnik, partizanski

   18:35 16. 8. 2017.
  • Polarus:

   Ne vidim gdje je problem... Ameri rekli istinu...

   18:49 16. 8. 2017.
  • jovanovic:

   onda du vad idtinski bombardirali

   19:00 16. 8. 2017.
  • bakulušić:

   Brkoni, imam ja dobru kobilu... ako si zainteresiran. Čini mi se da bi to bio idealan spoj! Poslije bi i ti mogao u Buzinu ispričati svoju priču pa bi te Amerikanci uvrstili u sljedeće Izvješće.

   19:17 16. 8. 2017.
  • Umjereni:

   Kozojebi! To je slika onoga što ste vi postigli u samo dvije godine. Hajde zlostavljači kopitara, pročitajte za usporedbu izvještaj o Sloveniji.

   19:38 16. 8. 2017.
  • drugPlenky:

   Aktivne Antife, nema šoldi za more pa tuku komentare, džaba

   19:54 16. 8. 2017.
  • Florian Geyer:

   hahaha ovoliko srbadije nisam vidio još od 95....preplavili su forum...

   20:04 16. 8. 2017.
  • Polarus:

   fascinantna brzina prebacivanja velikih rvata sa jednog accounta na drugi... kako vam se da ?! mislim.. vama dvojici ?

   20:11 16. 8. 2017.
  • bakulušić:

   38000Piti Isti, preplavili su forum kao nekad Makarsko primorje.

   20:24 16. 8. 2017.
  • Polarus:

   mali razgovara sam sa sobom =)

   22:21 16. 8. 2017.
  • Umjereni:

   Kozojebi, iz godine u godinu isto. Posljednjih dvije, tri godine ista izvješća. Svi govore o vašem ustašluku i nacionalizmu. Ali vi laprdate o srpčadi i ostalome. Uvijek jedni te isti likovi za koje dajem glavu da su hodočasnici između birtije ... prikaži još! i kladionice od svoje dvadesete godine, a na temelju toga što su na bojišnici slomili mali prst ili uganuli petu. Ali se hdz-u mililo da ih pošalje u mirovinu i pretvori u svoje glasače. I sada smo tu gdje jesmo. Trideset godina nakon rata je Njemačka imala gospodarsko čudo i vapila za radnicima, a trideset godina nakon našeg rata nas je Rumunjska prestigla, a ljudi bježe glavom bez obzira iz zemlje. To, kozojebi, to je vaša Hrvatska.

   22:25 16. 8. 2017.
  • Polarus:

   Umjereni: boriš se s vjetrenjačama... nema to mentalni sklop da skuži poantu...

   23:18 16. 8. 2017.
  • mark.enigma:

   Umjereni ja sam iz Slovenije pa ti mogu reci. U izvjescu o Sloveniji pise da Slovenija SUSTAVNO krsi I tlaci prava ljudi is EX YU (u vecini hrvati), prava Izbrisanih kojih je proko 10000 I kojim je ta tvoja Sloveija ... prikaži još! uzela sva gradjanska prava samo zato jer nisu Slovenci I vlada nasilje prema Romima (kao prema drugim neslovencima iz EX Yu podrucja)...Tako da...ne laprdaj kad neznas.

   01:40 17. 8. 2017.
  • Sočanica:

   i u slo kozojebi kolo vode.......

   09:13 17. 8. 2017.
  • Umjereni:

   @mark.enigma, de mi reci, tko je u slovenskim novinama kriv za takav izještaj? Čisto da vidimo dali ono Hassangovno ima pravo kad govori o pseudoljevičarskom pamfletu. Da li je i u Sloveniji za izvještaj kriva srpčad i ostali likovi iz ... prikaži još! bajke mrtvo pijanih kozojeba?

   09:53 17. 8. 2017.
 • balance:

  Ivo vrati stan.

  7 19:08 16. 8. 2017.
  • EldersRealm:

   Treba pokazati dobru volju i iseliti Yusipovica i vratiti stanove Zidovima. NDH im je stanove otela, ali i crvena kamarila je nastavila istim putem i umjesto da im vrati stanove, prisvojili su ih sebi. Nacionalizacija - najveca pljacka u povijesti.

   20:27 16. 8. 2017.
  • EldersRealm:

   Ovu agenciju treba raspustiti... procitao sam taj izvjestaj i u njemu ne pise ovo sto HINA tvrdi. Pise ovo: "The president of the Coordinating Committee of the Jewish Communities stated his group boycotted because the government was “downplaying the crimes ... prikaži još!s committed” by the Ustasha regime. The Jewish community held a separate commemoration at the site, and representatives of Serbian organizations and the anti-fascists’ league also held separate commemorations. President Grabar-Kitarovic met with the representatives of Jewish, Serbian, and Romani communities to hear their concerns, and Prime Minister Tihomir Oreskovic issued a statement condemning the Ustasha’s crimes." Dakle, rijec je o privatnoj izjavi o umanjivanju zrtava Jasenovca, a ne o stavu State Departmenta. Izvjestaj i ne pokazuje stav nego opisuje dogadjaje i prenosi izjave. Za razliku od HINAe koja ne prenosi cinjenice nego podmuklo podvaljuje leftardsku propagandu. Nista cudno kad se zna da je tamo vladao partijski aparatcik koji je agenciju ocistio od novinara i napunio ju propagandistima.

   20:58 16. 8. 2017.
  • stela_zg:

   ivo vrati stanove

   21:29 16. 8. 2017.
  • Nemanja_Stoisavljević:

   EldersRealm why dont go suck your daddys cock as usual? Im gonna fuck your whore mother dont worry

   22:49 16. 8. 2017.
  • Donald:

   Nemanja, da barem znaš engleski, ali ni to neznaš. Sa čime bi ti onda ono što najavljuješ ? Pokušaj možda sa svojim ovcama, one nisu gadljive.

   23:02 16. 8. 2017.
  • HRBHB:

   nemanja pali traktor,ja cu ga natociti naftom

   05:47 17. 8. 2017.
  • prokurator:

   zanimljivo kako krezubi na ovo izvješće u zboru pjevaju o josipovićevim stanovima. izgleda da je iz *središnjice* stigao naputak da je, u protunapad na josipovićev jučerašnji istup udara po njegovim stanovima. iako ovo izvješće nema baš NIKAKVE veze sa tim. ... prikaži još! a glede stanova, jedina vlada koja je do sada vraćala nacionalizirano '45 je bila ona račanova.

   14:54 17. 8. 2017.
 • Avatar Stimy
  Stimy:

  Kak je VL jedva dočekal nekaj radi čega opet može kakiti po Hrvatskoj. Pitanje je da li ima više od 2 % istine u tom članku. I ko ga financira, drugovi hrvatomrsi. Sjednite vi na traktor i pa-pa.

  15 18:07 16. 8. 2017.
  • Avatar ytrewq
   ytrewq:

   @123321 --Židovi i njihove izvedenice se vole izrugivati svima i svakome, ali to isto ne dopuštaju drugima kad je riječ o njima samima. A vidim da ni vi Serbi ne zaostajete puno za njima. No, ovaj tvoj prijedlog je zanimljiv ... prikaži još! i svakao bi ga trebalo razmotriti.

   18:41 16. 8. 2017.
  • Avatar mrkyyy
   mrkyyy:

   123321 onako kao što ste vi završili s njima pa se pohvalili hitleru da ste prva judenfrei zemlja u europi?

   18:52 16. 8. 2017.
  • marevr:

   mrkyyy ajde reci mi tu povjest odkuda to tebi ? zanimljiv si mozda imas da dodas nesto za izrael da se i oni cude sta ti to znas. Kada su to srbi ubijali jevreje? Da li ti zmas gdje je ... prikaži još! logor staro sajmiste? da li ti zmas da je ndh bila na tom djelu. Aj decko ovdje si vec jednom lupao ovo. Sto se tice clanka cudi me kako se nasi pacenici na balkanu vridjedjaju na kritike a tako je i u srbiji ali staces kada je bila arbitraza bilo je mrs njemacka divna amerika sada paljba i po americi. Nebitno ja imam takve i u srbiji i prvo svoje dvoriste cistim da bi vas kritikovao.

   19:11 16. 8. 2017.
  • Avatar fastrac
   fastrac:

   Kolko smo mogli vidjti predsednik Izraela je pohvalio i odlikovo naše (vojne)pilote.Toliko o tome da nas židovi mrze.A koliko je relevantno mišljnenje Zurofa koji je rekao i da u Srebrenici nije bilo nikakvog genocida otom potom

   19:31 16. 8. 2017.
  • burgos1948:

   Sve pet

   19:37 16. 8. 2017.
  • marevr:

   kiowa a taj stav izraela jesi vidio i oko priznanja kosova i oko unesca? ti ocito nevidis da su i srbiju toliko nagradili !

   20:02 16. 8. 2017.
  • Avatar mrkyyy
   mrkyyy:

   Marevr zaboravio si logore banjica, topovske šupe, veliki bečkerek, crveni krst, dulag, svilara, paračin, burica štala koje su vodili srbi. A Nedić je po nacionalnosti bio što? Kirgistanac? Uostalom svatko koga zanima, jednostavno može u google upisati serbien judenfrei, pa ... prikaži još! će mu sve bit jasno.

   20:08 16. 8. 2017.
  • Avatar Speedy Gonzales
   Speedy Gonzales:

   Gosp. Stimy, niste dobro informirani. Gospodin Efraim Zuroff uopće nema traktor, već vozi auto marke Bentley.

   21:24 16. 8. 2017.
  • Avatar fastrac
   fastrac:

   marver šta bi trebali Izraelci priznat Kosovo pa da unda moraju priznat i Gazu i z.obalu.Dali je Izrael prizno ili ne Kosovo to i nije toliko bitno.Imaju oni svoji problema i hebe im se za neko Kosovo.Mislim da je puno ... prikaži još! bitnije da ga je priznala USA i židovi koji se pitaju tamo.Ne znam koji će bit vaš stav o vašoj "braći" Rusima kad prije ili poslje dobiju priznanje zapada da je Krim Rusija a nakon toga kao protu uslugu amerima priznaju Kosovo.Osim toga koja je veza Kosova sa ovom temom?

   21:51 16. 8. 2017.
  • marevr:

   nisam ja nista zaboravio vec ti neupuceni srbija je imala vladu u londonu pobjegla a ne kao ndh u domovini. srbijom su upravljali srbi manje od maceka ali staces jevreji nikada nisu krivili srbe za genocid ali ndh da. 😎😎😎😅

   21:54 16. 8. 2017.
  • marevr:

   usput ukucaj ti u gugl ko vodi srbiju a ko hrvatsku pa pricaj. usput ja se stidim nedicevaca ali to nije kraljeva vojska vec draza a ti ako pricas o srbima a ne priznajes veca zvjerstva od ndh to je tvoj moral.

   21:58 16. 8. 2017.
  • marevr:

   kiowa zao mi je sto temu nepratis ali je jasna izrael je veoma jasan o 2 svjetskom ratu a dokaz je da danas ima 7 puta vise jevreja u srbiji pa i najveci advokati koji brane srbe u hagu su ... prikaži još! jevreji. Ali stas vas izrael naprosto obozava i podrzava ustase.

   22:04 16. 8. 2017.
  • Avatar fastrac
   fastrac:

   Pa naravno da je izrael jasan o 2wwšta je tu sporno ,jasan sam i ja 99% Hrvata niko normalan nepodžava ndh i pavelićev način stvaranja države.Ja ti govorm o tome da Izrael ima dobre odnose sa Hrvatskom, nesijećam se niti ... prikaži još! jedne izjave njihog političar koja bi bila protiv nas . A gospon Zurof nakon što je pohvatao (nadam se ) sve naciste širom svijeta sada mora opravdat svrhu svog danjeg rada i uzimajna milijuna dolara za svoj centar.A vaše priče o nacističkoj i ustaškoj vlasti u današnjoj Hrvatskoj mu više nego savršeno dođu.

   22:24 16. 8. 2017.
  • EldersRealm:

   marevr, u tim izvjestajima State Departmenta navodi se i brojnost zidovske zajednice u drzavi. Za Srbiju su naveli da u njoj zivi oko 800 Zidova, a u Hrvatskoj oko 2500; dakle otkud tebi 7x vise Zidova u Srbiji? Stari srpski ... prikaži još! gen opet proradio - neumorno laganje o svemu.

   06:47 17. 8. 2017.
  • Deleted user:

   Halo gospodo...... ovde se radi o izvestaju iz USA... kakve to veze ima sa nasim komsijama???

   11:24 17. 8. 2017.
 • Avatar abcd
  abcd:

  "Nekoliko nevladinih organizacija, uključujući Centar Simon Wiesenthal..." Dalje ne treba citati.

  2 20:28 16. 8. 2017.
  • ratsvetova:

   Takav ostar pogled(doduse,malo se gubi u daljini),a tako tup komentar?

   20:52 16. 8. 2017.
  • Avatar abcd
   abcd:

   @ratsvetova nemoj trolati, imate i vi u srbiji isti problem.

   02:01 17. 8. 2017.
 • prajdali100:

  Ima li u izvjescu Josipovica koji zivi u stanu koji je pripadao Židovima.Gdje si Zurof ?

  3 19:33 16. 8. 2017.
  • hrvatski sokol:

   Zuroff i jest komunista. Nije ništa mogao prije, nego sada je naši partnera Srbiju, kako da iz provociras Hrvate. Stari masonski trik

   19:54 16. 8. 2017.
  • Avatar Torkul
   Torkul:

   Nema ali ima da si Košiću jutros lizao "milokliz".

   07:49 17. 8. 2017.
  • prokurator:

   zanimljivo kako krezubi na ovo izvješće u zboru pjevaju o josipovićevim stanovima. izgleda da je iz *središnjice* stigao naputak da je, u protunapad na josipovićev jučerašnji istup udara po njegovim stanovima. iako ovo izvješće nema baš NIKAKVE veze sa tim. ... prikaži još! a glede stanova, jedina vlada koja je do sada vraćala nacionalizirano '45 je bila ona račanova.

   14:53 17. 8. 2017.
 • Deleted user:

  s tim.izvjescem mogu obrisati dupe...........kak su to kinezi lijepo rijesili.......napisali i oni izvjesce o stanju ljudskih prava u SAD-u

  8 19:27 16. 8. 2017.
  • przagreb:

   Tako je. Svi su glupi i bezobrazni samo smo mi najpamentniji. Zato ćemo i dalje ostati živjeti na nivou plemenske zajednice.

   19:48 16. 8. 2017.
  • Polarus:

   opaaa... sad su i kinezi dobri.. =)))

   20:12 16. 8. 2017.
  • Deleted user:

   nisam rekao da su dobro samo se nedaju je b ati u zdrav mozak

   20:38 16. 8. 2017.
  • Polarus:

   pa nisu se dali ni partizani =)

   20:42 16. 8. 2017.
  • odpolapameti2:

   Upoređuješ Kineze sa šakom jada?

   20:47 16. 8. 2017.
  • Polarus:

   joakim sada voli i pupovca...čak i HNS... sve ovisi o vemenskoj prognozi...

   23:22 16. 8. 2017.
  • Avatar aunick
   aunick:

   Ovo izvijesce se posvadjalo sa mlogo toga ali mogli bi poceti recimo sa logikom i istinom. Kazu da Hrvati vrijedjaju Srbe jer umanju zrtve u jasenovcu sa nekakvih njihovih od 77 do 86 tisuca Sedlar se usudjuje reci 20 do ... prikaži još! cetrdeset. Glavni srbijanski pop Irenije kaze bilo ih je 1 milion. Dodik i Vucic od 700 tisuca do milion. Pa dali ove srbijanske nebuloze vrijedjaju zdrav mozak pa i Hrvate? Boli mene ona stvar za srbijansku statistiku, logiku i istinu. Samo se vi drzite sto dalje gospodo opancari, vasa logika i baratanje sa brojevima zamara.

   06:09 17. 8. 2017.
  • prokurator:

   gledam lavinu komentara na ovaj članak - sjajno kak ovo američko izvješće peče, krezubi su na stražnjim nogama.

   14:42 17. 8. 2017.
 • tolitol:

  Sad će se opet oplesti rasprava o izvješću kakvo se u Washingtonu radi za dvjestotinjak zemalja. I to godišnje. A prigovori su iz godine u godinu uvijek na isti kalup, pri čemu se ne sjećam ovakvih bombastičnih naslova za vrijeme ... prikaži još! Milanovićeve vlade. No sjećam se onog prošlogodišnjeg izvješća, a sada vidim da je ta nova "tradicija" nastavljena. Ono što je sigurno jest to da je Hrvatska jedna od rijetkih zemalja u kojima se takvim izvješćima pridaje ogromna važnost.

  1 18:07 16. 8. 2017.
  • tolitol:

   ja jako slabo obraćam pozornost na takva izvješća i iz razloga jer ih se sastavlja na temelju "domaćih" izvora. a samo izvješće će imati posljedice na hrvatsko-američke odnose otprilike ekvivalentne onima koje izvješće o Saudijskoj Arabiji ima na američke odnose s tom zemljom.

   20:30 16. 8. 2017.
 • BEZIMENI22:

  ŽIVIO sam nekoliko godina u USA,moram priznati da većina i nema pojma gdje smo...TKO smo....Ovaj uradak je za nase sitnozube intelektualce i stvaranje novih Zombija...Ako je dokor povjesti Hasanbegovic desničar...to spada u komediju...verbalnu ...Mi i nemamo desnicu.Poznavati povjest nije desničarenje.

  2 19:16 16. 8. 2017.
  • spaner:

   haso je novokompilirani povjesničar tipa nazora,lucića

   22:12 16. 8. 2017.
  • Deleted user:

   u hrvatskoj ima postoji umjerena liberalna lijevica koju predvodi hdz i ekstremna jugodesnica sa sdp-om na čelu ali naši kvazinovinari namjerno mijenjaju teze

   23:21 16. 8. 2017.
 • Platipus:

  Šta to znači .''" Protusrpski osjećaji " ?

  2 19:57 16. 8. 2017.
 • savjest1234:

  Židovsku imovinu je tito poslije rata podjelio srbima jer je to bila najbolja zemlja i najbolje kuće ! Nek ju vrate !

  2 19:45 16. 8. 2017.
 • rimac444:

  Orjuna i titovi zločinci te njihovi sljedbenici u panici da će lustracija iznjeti na površinu zločine i svu gamad koja se krije pod floskulom antifašizma.

  1 19:41 16. 8. 2017.
  • Somnija:

   Ma koja lustracija. ? Nebu sebi HDZ jamu kopal. Tu sjede pristase , podobne za svaki rezim. HAhahahaha

   19:47 16. 8. 2017.
 • MartinD:

  Jadna naša RH proštrikana je kojekakvim tipovima i podzemnim vodama. Eto moramo vjerovati u laž da su Gojko i Đoko ustanici i antifašisti. I bl. Alojzije nekome smeta. Nisam znao da se povijest ne smije propitivati. Znači to je dogma, ... prikaži još! a ne znanost. Sve je to luk i voda da nemamo tako kvarne i korumpirane političare. Oni su više štete napravili od bilo kojeg osvajača.

  20:12 16. 8. 2017.
 • Avalon:

  Uopce me ne iznenadjuje, gledajuci HTV covjek moze postati orangutan.

  3 18:39 16. 8. 2017.
  • przagreb:

   Slušajući što govore i obećavaju naši političari, bajni saborski zastupnici i ostala bagra iz državnog vrha i stranaka, ljudi se neminovno pretvaraju u gliste, bez imalo mozga i inteligencije.

   20:19 16. 8. 2017.
  • Avatar Speedy Gonzales
   Speedy Gonzales:

   Gosp. Avalon, Vi izgleda mnogo gledate HTV.

   03:49 17. 8. 2017.
  • Avalon:

   Ne, ja djelim banane.

   05:06 17. 8. 2017.
 • mit:

  Ajmo centar zg vratit stanove od 200kvadrata

  1 20:27 16. 8. 2017.
  • prokurator:

   jedina vlada koja je do sada vraćala nacionalizirano '45 je bila ona račanova.

   14:46 17. 8. 2017.
 • Lujo123:

  Jel to veli najfašističkija zemlja na svijetu kriva za sve ratove, pokolje i pljačke po instrukcijama četnika pupavca?!

  20:26 16. 8. 2017.
 • koraknaprijed:

  Nemojte o židovskim stanovima,Lignja je i onako poludjela.

  20:16 16. 8. 2017.
 • malala:

  A sta kaze SD za cetnikovanje po Srbiji kad vec voli pametovat.

  3 19:15 16. 8. 2017.
  • ratsvetova:

   Nista.Cetnici su bili Americki saveznici.Draza Mihailovic je cak dobio i ordenje od Usa.Izmedju ostalog,podigli su mu i spomenik.Anti jos nisu...Sta ces?Tesko je boriti se protiv nepravde.

   20:02 16. 8. 2017.
  • EldersRealm:

   The role of the collaborationist National Salvation government run by Milan Nedic during the Nazi occupation was debated. Some commentators continued to seek to minimize and reinterpret the role of national collaborators’ movements during World War II and their role ... prikaži još! in the Holocaust. The court case, brought by Nedic’s family, for his rehabilitation was in progress before the Higher Court in Belgrade.

   20:36 16. 8. 2017.
  • stomugromova:

   @rat svetova - tvoji četnici su bili dvocijevke ili biseksualci .Bili su sa Hitlerom dok nisu skužili da bi mogao izgubiti.Oportunisti kao i danas.Ipak vi imate osmanlijsku tzv, suncokret genetiku.

   22:40 16. 8. 2017.
 • Croman 95:

  Dakle, problem se može jednostavno riješiti. Vlada mora iskazati dobru volju i za početak oduzeti drugu Ivi pet ogromnih stanova u centru Zagreba i vratiti ih Židovima kojima su ih drugovi fašisti oteli. I o tome hitno obavijestiti zabrinutu gospodu ... prikaži još! u State Departmentu.Za početak.

  4 20:39 16. 8. 2017.
  • Nemanja_Stoisavljević:

   a da bolje izguzimo tvoju mater kurvicu? može i u šumici, ne treba stan pahahah

   23:13 16. 8. 2017.
  • Gustirna:

   Nema stete department veze sa ovim jugofasi dekretom....to je dopis obamine komunisticke vekeposlanice kojeg su joj napisali pupovac,tersekicka,lekovic istoka iz plarforme 21....

   09:22 17. 8. 2017.
  • zazidje:

   Admini VL.. nije li ovo što piše Nemanja_Stoisavljević ispod svake razine kulturnog ponašanja???? I dalje mu dozvoljavate da piše. Pa čovjek je nekulturan i širi mržnju.Nazivat nečiju mamu kurvom, Nije li to za zabranu??? Sad samo da vidim hoćete li ... prikaži još! mene banirati zbog ovog. Vjerojatno hoćete jer pišem izvan teme. Sramota za VL.

   10:43 17. 8. 2017.
  • prokurator:

   jedina vlada koja je do sada vraćala nacionalizirano '45 je bila ona račanova.

   14:49 17. 8. 2017.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.