Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuće snimke
Povratak na članak

SAD: Šestorica huligana prebila mladu ženu u nemirima

Mladu ženu (24), jednako kao i njezinog supruga, u Rochesteru prebila je skupina huligana, i to zato što im je rekla da prestanu pljačkati dućan u njezinoj zgradi

Komentari 6

Avatar Primarius
Primarius
08:17 02.06.2020.

svi koji podržavaju "mirne" prosvjede nek ovo pogledaju dva puta dok mainstream mediji ne cenzuriraju istu...i nek se zapitaju kako bi bilo njima da ih ispred vlastitih vrata letvama zatuku "mirni prosvjednici"

VL
NE
Neonacionalist
07:48 02.06.2020.

Trebao bi nabaviti neko vatreno oružje što će mu biti učinkovitija zaštita od golf palice.

VL
Avatar Pezo
Pezo
07:52 02.06.2020.

Pa kaj sad niko nije naoružan da se brani. Ima zlatarnu a bez oružja, koja glupa baba.

VL
RE
reborn
07:50 02.06.2020.

U ključnom trenutku, kada je izgledalo kao da se pljačkaši ipak žele povući, gospođa je izgovorila nešto što je "preokrenulo plimu". Doista nije dobro kada je jezik prikopčan direktno na emocije, a ne na razum.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.