Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Sad se vidi tko je o migrantskoj krizi bio u pravu

One kojima danas, po nalogu izvana, daju ekskluzivna prava, sutra bi zatvarali i psihijatrizirali kad bi im došao novi nalog iz Bruxellesa ili Berlina, jednako kao što su danas odjednom postali veći Orbán od Orbána.

Komentari 117

DU
Deleted user
11:39 06.03.2020.

A gdje nam je u svemu ovome gđa Merkel? Nigdje ne vidim neku njenu "pametnu", multi kulti misao.

VL
Avatar essek22
essek22
11:07 06.03.2020.

Ja sam ovdje prije 5 godina napisao da je Orban trenutno jedini odgovoran državnik u EU pa me napalo 10 ovih multikulti vjernika (ne mogu to nazvati drugačije nego vjerom, točno dogmatski način razmišljanja). Za ono prije 5 godina glavni krivac je A. Merkel...baš me zanima koliko je dobila radne snage i koliko su se ti silni inženjeri, molekularni biolozi i ginekolozi uklopili u njemačko društvo...Ako netko ima brojčane podatke nek objavi, ja sam pokušao guglat pa i ako znam njemački nisam došao do tih podataka.

VL
DU
Deleted user
10:58 06.03.2020.

Bravo, odlična kolumna, svaki narod ima pravo braniti sigurnost vlastite države

VL
ST
stric6
11:10 06.03.2020.

....sramota od cenzure...

VL
Avatar Uskok
Uskok
11:36 06.03.2020.

Orban je car.

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
12:09 06.03.2020.

Ovo je islamska invazija Europe koju će se zaustaviti kojim god sredstvima je potrebno. Ne sumnjajte u to vi levi.

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
11:45 06.03.2020.

Orbana je poslala sama Božja providnost da nas spasi. Inače papa Ivan Pavao II. je odlikovao Orbana nakon što je izgubio izbore kad je prvi put bio premijer u devedesetima. Napisao mu je u pismu da odlikovanje ne prima za ono što je napravio već za ono što će tek napraviti. Trebamo još jednog Poljaka za papu. A Orban je kalvinist koji je svejedno rekao da papu smatra najvećim zagovarateljem Srednje Europe na globalnoj sceni. Što je i bio.

VL
Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
11:49 06.03.2020.

Jadni soroševci tipkaju. Izgubili ste rat drugovi. Točka preokreta je nastupila.

VL
DA
danijelrukavina4
11:33 06.03.2020.

Idemo malo sa stranih portala. Po nacionalnostima od početka krize pa do četvrtka, prema broju uhićenih migranata u regiji Evros, od strane grčke granične policije, a koji migranti su probili granicu Grčke, po nacionalnostima sastav je slijedeći : Afganistanci 644 %, Pakistan 19 %, Irak, Maroko, Etiopija, Bangladeš, Egipat 5,4 %, Turska 5 %, Sirija 4 %, Somalija 2,6 %. Znači sultan Erdogan se koristi migrantima da bi ucijenio Europu. Dodatni dokaz za to su snimljeni organizirani turski autobusi koji su dovozili migrante na granicu, presretene poruke sa mobitela kojima šverceri ljudi pozivaju migrante na granicu Grčke. Mislim da je svima jasnije tko ovdje brani granice Europe, a tko radi na destabilizaciji Europe. Erdogan je najobičniji despot, i to se sada pokazuje u punom sjaju. Čovjek koji upada u susjedne zemlje kako mu se prohtije, čovjek koji je zatvorio i utamničio stotine profesora i novinara, a koji se nisu slagali sa njim. Što mislite, da li je turski predsjednik Erdogan naš prijatelj ?

VL
DU
Deleted user
11:14 06.03.2020.

Bravo Nino ...... da čovjek ne povjeruje dokle i na što sve su spremni libtard -ljevičari da zaštite svoje režime i vlast u zemljama EU ------

VL
ZA
zagi101
11:31 06.03.2020.

nas koji smo upozoravali na ovo proglašavali fašistima a sad gase vatru koju su sami upalili jer se desnica probudila i sve je jača

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
12:02 06.03.2020.

Orban je najbolji!...

VL
DJ
DjoniVonNeumann
11:25 06.03.2020.

Odlična animacija "History of the World - Every Year " na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=UY9P0QSxlnI nam govori da razno razna carstva, države, monarhije itd kroz povijest očito nisu bile u stanju same sebe održati stabilnima na duži vremenski period pa sea se "nekako" da zaključiti da modeli (očito) nisu bili dovoljno "kvalitetni" , a najvjerovatnije niti trenutni EU model nije stabilan bez obzira na silan tehnološki napredak zadnjih 200 godina, dapače umreženost ekonomija i komunikacija nas je izložila nekim novim opasnostima što vidimo i osjećamo (za sada) kroz informacijske inpute ovih dana, a da ne spominjemo koliko je prosječnom stanovniku neke "Zapadno ekonomske" zemlje potrebno inputa da bi održao (nametnute)potrebe za dopaminom i seratoninom,... kroz uglavnom konzumaciju nepotrebnih proizvoda i usluga.... sve je to primamljivo i vidljivo stanovnicima u od Bliskog istoka do Indije i Afrike pa bi se sada i oni okusili takvog života.... sve u svemu želju preme EU će biti jako teško suzbiti, a pojaviti će se tu i neke sigurno nove unutarnje opasnosti pa se bojim da će animacija iz početka ovog komentara dobiti nastavak... Zaboravimo na statičan svijet dok god se ne budemo posvetili izgradnji robusnih društava, a to nam sigurno neće omogućiti trenutni politički model kojim upravlja čovjek već upravljanje društava/organizacija uz pomoć umjetne inteligencije. LP!

VL
Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
11:50 06.03.2020.

Hrvatska vojska će izaći braniti Hrvatsku granicu ako bude potrebno, a hrvatski narod će ići zajedno s njom. Ne sumnjajte u to.

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
13:34 06.03.2020.

Ako ima obraza sada se europska "elita" treba ispričati g. Orbanu. Može ih biti sram što su mu sve "napakirali". Respect g. Orban !!!!!

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
12:46 06.03.2020.

Pakistanci i Afganistanci nisu nikakve "izbjeglice" već osvajači Europe.

VL
SA
samograd
12:06 06.03.2020.

Umjesto vojske trebalo bi unovačiti one koji su nam godinama davilisa ljudskim pravima naročito tvz ranjivih manjina , sve one koji su nam prodavali priču o ljudima koji pate prikazivali jedan bračni par sa djecom a iz njih tisuće mladihih muškaraca. Sve se bojim da će opet Hrvatska biti neko predziđe mi ćemo krvariti oni će nas tapšati po ramenu sve dok zapaden guzice budu sigurne. Kako smo kasnije pušili ood tog istog zapada Austrije ,Mađarske Njemačke vidjeli smo . Nikome ne vjerovati držati se svojih intersea i vrijednosti , nažalost na našoj političkoj sceni sami beskičmenjaci .

VL
SO
sohnahoakasaa
16:00 06.03.2020.

Još se jednom pokazalo da... i kad imaš vukove ili kukavice ili djelitelje karata oko sebe ti uvijek imaš izbor. Biti hrabar, odvažan i svom narodu odan političar ili daj Bože državnik. Mađarski narod može biti sretan što je znaoao izabrati kao što smo i mi znali devedesetih. Jednom smo znali možda nas (sebe) djeca i unučad opet dovedu na pravi put.

VL
CR
CrveniJohn
12:48 06.03.2020.

Nino ima oči širom otvorene pa piše što vidi.Drugi žmire i kritiziraju a lijeni oči otvoriti.

VL
Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
11:57 06.03.2020.

Odavno smo graničari stari, čuvali smo granicu na Savi, granicu na Savi. I djedovi svoju krv su lili, čuvajući nas zavičaj mili, naš zavičaj mili. Čuvali je stotine godina, branili je hrabro od tuđina, hrabro od tuđina. Dođel' dušman s bilo koje strane, potomci će zavičaj da brane, zavičaj da brane. - - Pjesme već imamo. Kao i povijesno iskustvo. ;))

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.