Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNA REVOLUCIJA
Povratak na članak

‘SAD se protiv Kine mora moći boriti i autonomnim robotima'

Kritičari: Izvješće su izradili zastupnici kompanija koje će od utrke u naoružanju imati najviše novčane koristi

Komentari 7

DU
Deleted user
03:10 06.03.2021.

Borbe robota? Mislite da će gađati samo druge robote, a ljudi će sretno promatrati sa strane s kokicama u rukama? Koji naivci.

VL
DU
Deleted user
12:58 06.03.2021.

Ode Trump, počinju pripreme za rat(ove)... Pametnom dosta!

VL
MI
MiloDijete555
06:32 06.03.2021.

Dobrodošao Skynet .

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
22:17 05.03.2021.

U Americi uvjek su bili glavni fizicari ili informaticari iz Europe.Vec sada Ameri kasne jedno desetljece iza Rusije ili vise...Jos je Kina daleko ispor Rusije ili Amerike.Rusi su ipak Kineze poslali u svemir 2004 godine. Sve Ruska tehnologija a pedeset posto i naoruzanje. Od S40 do aviona Migova ili Suhoja. .O Indiji da nepisem 70 % ruskog naoruzanja... Rusi su vec davno uveli tenkove robote. Neki dan gledam na TV u Moskvi.novi robot. Tj bespilotnu letjelicu S70 koji je raden od komponenti posebni materijala radar je ne moze prakticki otkrit. Letjela je usporedno sa SU 57 izmjenjuje s njim podatke cudo od tehnike.- Ameri imaju problem poslat raketu u svemir. MUSKOS raketa po treci put pala posljednji mjesec ipol dana. Neznaju napravit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.