Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI BRUXELLES I BERLIN
Povratak na članak

SAD preko Rusije udario na EU

Slogan ‘Amerika prva’ ne može značiti da je interes Europe zadnji

Komentari 20

KR
kruti189
00:58 28.07.2017.

'targetiraju'??? drugovi&drugarice iz večernjaka, jel može malo HRVATSKOG za promjenu?! ??

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
23:54 27.07.2017.

a dosta smo se i gladi li po guzici. samo ne znam kako će se europa zaštititi. jer Merkelicom misli da će ameri ići ginuti za Europu. haha

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
23:23 27.07.2017.

Ameri su u pravu . Treba se povezati sa svima a ne samo sa Rusima . LNG terminali su zakon jer kupuješ od onog tko da jeftinije .

VL
RI
rikavac
23:18 27.07.2017.

Samo se vi drzite Amera pa ce Europa se raspast. Gdje Amer nogom kroci tu vise napretka nema.

VL
Avatar TheJack
TheJack
04:22 28.07.2017.

Ukapljeni plin trazi daleko komplicranije rukovanje nego ruski iz cijevi, pa je time i skuplji. Drugi problem jest to sto je svaki LNG terminal i bezbjedonosno kompliciran. Treci problem jest to sto i takav nacin snabdijevanja iziskuje plinovod. Cetvrti problem je buduce (vrlo skoro) korigiranje, pardon cijene od strane dobavljaca LNG, sto ce postati zbiljnost na terenu, koja se ,Boze moj, mora prihvatiti. Za 'rvatine jos plasticnije, ali u obrnutom smijeru - imas stotinu svinja u selu kod Vinkovaca, a Vinkovacka klanica nudi 100 kuna po svinji. No, pojavi se klanica iz Zagreba koja daje 70 kuna i jos im moras isporuciti na kapiju.

VL
Avatar Banat
Banat
12:56 28.07.2017.

U napadu Amera na Ruse (koji je blizu) Evropa ce zavrsiti kao koletelarna steta. A to ce iskoristiti oni koji se polako doseljuju, da preuzmu sve jer su sve brojniji i sve jaci. Ili sam ja mozda poludeo pa mi se prividjaju gluposti..

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:47 28.07.2017.

ma o čemu ti muljatori unije lupetaju o kakvoj ovisnosti pa upravo oni su uniju bacili na čistog uvoznika azijata poradi pohlepe kapitalista kojima je dobit samo u mozgu i da što manje plate svojem narodu i sad pričaju bajkee svaljuju kao rusi moš si mislit prevara i točka i prije su svi s rusima trgovali i imali debelu korist a sad nerma više niko upravo poradi tog što li je unija pretvorena u ovisnika drugog koji se razmeče a mi pušimo i bez posla smo kraj priče laže selo laže vlada i točka krivi svi samo ne oni koji to napraviše a zna se točno ko li su poradi svojih interesa i monopola u uniji več i vrapci pjevaju i znaju

VL
Avatar 123456
123456
08:04 28.07.2017.

Samo Trump može na licu ove glupe babe izmamiti zaprepaštenje! Bravo Trump!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.