Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sankcije i nad ogromnim projektom u Sibiru
Povratak na članak

SAD nameće nove opsežne sankcije Rusiji zbog rata u Ukrajini: Ciljaju stotine osoba i subjekata

Washington je uveo sankcije protiv proizvodnje dronova KUB-BLA i Lancet koje koristi ruska vojska u Ukrajini. Američko ministarstvo trgovine u četvrtak je dodalo 13 subjekata u Rusiji i Uzbekistanu na svoj popis kontrole izvoza zbog djelovanja protivnog američkoj nacionalnoj sigurnosti ili vanjskoj politici

Komentari 3

SE
Serengeti
23:57 02.11.2023.

Australija je isto uvela sankcije Rusiji. Zabranili su izvoz odvijača i nuklearnih reaktora u Rusiju. 🤡

VL
DU
Deleted user
16:15 03.11.2023.

256 sankcije po redu bit će ključne.

VL
RE
realisticki
06:54 03.11.2023.

Za naivne u političkom i ekonomskom smislu, to se zovu sankcije. Stvarnost je sasvim druga, to je sabotiranje svega što nije u Americi ili pod potpunom kontrolom Amerike bilo gdje u svijetu. Žalosno je da Europa i večina njezinih političaraara prihvačaju tu sabotažu od prekoocanskih partnera, uvode svoje građane u ekonomske krizne situacije i ponose se svojom naivnostću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.