Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nerazdvojne

SAD: Najbolje prijateljice umrle zagrljene u naletu tornada

Tornado u SAD-u (1)
Reuters/PIXSELL
24.05.2013.
u 14:05

– Kada sam otišla vidjeti tijelo svoje kćeri, vidjela sam tragove koji su ostali, vjerojatno od jakog stiska djevojčica. Nisam mogla biti s njom u teškom trenutku, ali malo je lakše kada znam da su bar njih dvije bile zajedno

Najbolje prijateljice Antonia Lee Candelaria i Emily Conatzer ostale su nerazdvojne čak i naletu strašnog tornada koji je poharao Oklahomu u ponedjeljak. Ove dvije devetogodišnjakinje pronađene su mrtve u zagrljaju u jednoj od osnovnih škola koje su uništene, javlja Huffington Post.

Djevojčice su se povezale prvog dana kada su krenule u prvi razred osnovne škole, a potom su shvatile da su i susjede. Od tada su se svakodnevno zajedno igrale i smijale.

– Kada sam otišla vidjeti tijelo svoje kćeri, vidjela sam tragove koji su ostali, vjerojatno od jakog stiska djevojčica. Nisam mogla biti s njom u teškom trenutku, ali malo je lakše kada znam da su bar njih dvije bile zajedno. I na nebu će ostati zajedno i pomagati jedna drugoj – rekla je Antonijina majka Brandie.

Podsjetimo, u naletu tornada koji je bio širok gotovo tri kilometra poginule su najmanje 24 osobe, od čega desetero djece. Sedmero ih je stradalo u školi koju je tornado uništio do temelja.

>>Potraga za preživjelima nakon razornog tornada bliži se kraju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije