Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'I jedan mudžahedin je previše'
Povratak na članak

SAD na džihadiste u BiH upozorava još od 1995.

'Zabrinjava nas prisutnost tzv. mudžahedina u vašoj zemlji... Moram biti vrlo jasan: i jedan mudžahedin je previše'

Komentari 12

MA
Manolo46
20:16 09.12.2016.

Pa Amerikanci su ih i doveli u BiH, nakon što su ih prvo uzgojili u Afganistanu za vrijeme afganistansko-sovjetskog rata. To su američki igrači i to mora biti razlog zašto niti jedan jedini mudžahedin iz arapskih zemalja nije optužen za ratne zločine pred haškim sudom, a internet je pun njihovih zločina koje se čak ne smije ni spomenuti.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:10 09.12.2016.

Dobro da SAD ne financira, diplomatski podupire i opskrbljiva vehabijske vesele družbe... Amerikanci to ne rade, makakvi. :(

VL
PE
PepeCoco
02:13 10.12.2016.

a što nije prije 95te upozoravo kad su čuda radili po bosni! dvoličnost zapada je prerasla svaku mjeru.

VL
MX
Mister X
19:50 10.12.2016.

SAD je još 1995. upozorio predsjednika BiH Aliju Izetbegovića da ne žele vidjeti ni jednog mudžahedina u toj zemlji, otkriva američka diplomatska bilješka koja je deklasificirana i objavljena na web-stranicama State Departmenta krajem srpnja ove godine. Ja sam bio uvjerenn da su to naređenje dali i Mladiću još davno prije i da se "pobrine" za sve borce koji ratuju ili su ratovali za islamsku državu u Bosni !!!!

VL
DU
Deleted user
11:19 10.12.2016.

Sad kad je pao Alepo bit će ih još više.

VL
MX
Mister X
20:07 10.12.2016.

Što sada reći Mladić je kako mi pišemo ( hrvatske novine ) stalno ubijao ljude mladiće i dječake u Bosni zato što nije ratovao protiv pravih neprijatelja ... Sad imamo to što imamo islamiste i teroriste u susjedstvu zato ga ga slijedi velika kazna . Dok kod nas se zna tko je agresor četnici i poćetnici su bili agresori a mi smo oni dobri ali koji hranimo našu djecu sada sa njihovom čokoladom. Jer mi znamo samo da proizvodimo puno lutoga i gorćinu.

VL
HY
hyperkrat
22:22 10.02.2017.

Svaki teroristički napad u europi bilo gdje:Pariz,Niza,London,Madrid,Minhen...se ovdje u BiH federacija proslavlja automatakum oružjem ave do iza ponoć,to znači da Izetbegovići prihvate naredbu od SADea o deportovanju mudžahedina,al po tom pitanju ništa ne urade.Naprotiv,ljudima iz Arapskih i svih ostalih muslimanskih zemalja bilo da su mudžahedini ovi oni,pomaže da dobiju BH pasoš da se deklarisu kao Bosnjaci omogućava da glasaju na izborima i fiktivno se mijenja ETNO slika BIH!Tako da je reisulema Kavazovic prije rezultata zadnjeg popisa rekao"nas Bošnjaka sad ima više od 50% a na sljedećem popisu biće nas 60%"!Na tu izjavu niko nije odgovorio,samo se kratko provukla kroz dnevnik ftv-e!Hrvatska treba da povede brigu o Hrvatima to što je preostalo od Kiseljaka do Neuma,jer za nas koji smo izvan tog područja,Tk,ZDk,SAk,Bihaxki k,rep,Srpska nema više pomoći!Pozdrav iz Tuzle.nemojte mi izbrisat komentar,molim vas!

VL
TU
Tupislav
19:37 09.12.2016.

Zašto bi jedan Mudžahedin bio previše - nije mi jasno 🤔

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.