Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analitičarka: Sukob krenuo od Plenkovića

Sad je jasno kako je sve počelo: Rat Plenkovića i Milanovića neće stati. Hrvatska ostaje njihov talac

10.03.2023.
u 06:37

– Od samog je početka bilo jasno da Plenković ne želi surađivati s predsjednikom, a kad je tako, za to je uvijek lako naći izgovor. Zbog toga ovo što se dogodilo danas nije ništa novo, to su samo izgovori koji se koriste kako bi se difamirala druga strana, kaže politička analitičarka Ankica Mamić uvjerena je da je sukob između dva brda u startu krenuo od Plenkovića

Komentara 30

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:34 10.03.2023.

Ok, znaci isto kao u konfliktu Rusija Ukraina. Ukraina zapocela i napala Rusiju. A Rusi se jadni samo brane kao Milanovic. A mi svi ostali smo naravno ludi.

PR
prajdali100
07:30 10.03.2023.

Stara,dobra,partizanka Mamić je ponovno aktivirana.Ne treba je uzimati za ozbiljno.

Avatar horuk
horuk
09:29 10.03.2023.

Strašno, kako se ovdje izokreće stvarnost. Pa moraš biti teški i slijepi navijač da postavljas takve hipoteze. Pa Milanović je baš posvađan sa svakom stranom vladom osim sa Rusijom, Srbijom, Orbanom i Dodikom. U Hrvatskoj slično. I sada ovakve teorijee da on uopće nije stvarni izvor agresivnosti već eto samo uzvraća. 🤦

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije