Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bijes Eufrata'
Povratak na članak

SAD dva dana pred izbore ide na Raku

Na glavni grad kalifata juriša 30.000 Kurda uz zračnu potporu koalicije koju predvodi Amerika

Komentari 6

GV
golub Vaso
23:30 06.11.2016.

PR napad da killary dobije izbore, inače od napada ništa

VL
DU
Deleted user
23:49 06.11.2016.

Jasno da ide, treba nečime podboltati Clintoničinu očekivanu i namiještenu pobijedu.

VL
DU
Deleted user
07:00 07.11.2016.

Da nema Rusa u Siriji danas bi cijela Sirija bila kalifat. Na kraju Kurdi budu izvukli deblji kraj kao Iračani 91 za vrijeme pustinjske oluje.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:34 07.11.2016.

i onda sirija, tj. rusi, proglase zabranu leta iznad sirije, i svaki avion koji leti bude smatran legitimnom metom. sve što se sad tamo događa ide u korist službene sirije i rusije. sirijska vojska drži ključne položaje na prilazima raqqi.i. ono što čeka cijeli zapadni politički svijet jest kad će udariti rusi svom silom po alepu. jer osvajanjem alepa, ipak ključnog grada, assad postaje gospodar svega u siriji. raqqa je dobar zalogaj za svakoga. i naravno, u napadima 'koalicije' nema ratnog zločina, ne stradavaju civili. uredno su pozvani da napuste mjesta koja drže teroristi.

VL
DO
dopizdilomi
06:21 07.11.2016.

Normalno da idu s Kurdima, treba im smanjiti broj.

VL
LI
Liberdad
21:30 07.11.2016.

Krajnje su degutantni! Hassan ipak daje objektivnije informacije od drugih u Večernjaku, jako dobro je rekao da SDF čine isključivo Kurdi, a Kurdi nemaju ništa s Raqqom, to nije njihov grad, oni tamo ne žive i prije su bili rekli da neće ići na Raqqu jer ju ne mogu zadržati. Tko zna kako su ih sad ucijenili, a rade samo na svoju štetu. Njima bi jedino bilo pametno da surađuju s Assadom koji ih usput rečeno nikad nije napao, dao im je svojevrsnu autonomiju već na početku rata, naoružao ih za borbu protiv ISIL-a...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.