Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istina o Istanbulskoj
Povratak na članak

Sačić: Ništa nismo prikupljali nakon roka

Željko Sačić objašnjava da se s konačnim brojkama kasnilo jer su im neki potpisi otišli na krive adrese

Komentari 19

Avatar majmunranko
majmunranko
07:23 13.06.2018.

Sad je veeeliki problem ako se koji potpis eventualno skupio malo kasnije, ali nema nikakvih problema što su pojedini lokalni hitleri poput Obersnela prekršili Ustav i niz zakona tako što su spriječili građane da iskažu svoje demokratsko pravo. U svakoj normalnoj zemlji Obersnel bi odavno završio u zatvoru zbog uskrate biračkog prava za što je predviđena kazna zatvora do tri godine, naravno, to se ovdje neće dogoditi jer su i Plenković i Božinović i DORH iz istog jugokomunističkog legla kao i Obersnel. A moglo bi i zasmetati velikoj udbaško-četničkoj koaliciji u formiranju.

VL
DU
Deleted user
07:26 13.06.2018.

Svi su nam zakoni nedorečeni uz onakvog “stručnjaka” Šeksa?!

VL
Avatar 123456
123456
07:05 13.06.2018.

generale Sačiću - potpisujem! Čestitam na sjajnom poslu!

VL
RE
reborn
08:10 13.06.2018.

Klevetati i nabacivati se blatom može svatko, odraditi posao pak samo zaista predani onome što rade... Podrška Istini !

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:07 13.06.2018.

Mislim da gospodin Sačić ne govori istinu. Isto mislim i za "herojsku akciju" njegovih postrojbi u selu Grubori koja je trajna sramota za Republiku Hrvatsku, kao i njegovo osobno svjedočenje na sudu. Zašto se inicijativa okružila takvim ljudima? U drugu ruku stvarno je nezamislivo da popisi s potpisima stoje danima bez kontrole u rukama organizatora. I onda odjednom osvanu tisuće potpisa. I koji će biti konačni uspjeh ove inicijative? Ukidanje ratifikacije međunarodne konvencije o zaštiti žena, djece i obitelji od nasilja? I to neistinitim prikazivanjem što u konvenciji piše, tipa roditelj jedan i roditelj dva, što je čista izmišljotina. Ili da djecu u školama traže da se opredijele kojeg su spola? Mislim da vjernici katolici koji su u inicijativi trebaju se odvojiti od onih koji lažu i izmišljaju, ne svjedoči lažno je veliki grijeh za svakog vjernika katolika. A tu smo vidjeli i fenomen da Hrvati iz BiH koji su u skupšini BiH izglasali ratifikaciju i BiH primjenjuje konvenciju su istovremeno, sustavom dvostrukog državljanstva, u Republici Hrvatskoj dali svoj potpis za ukidanje? Ili su u Hrvatskoj vjernici katolici nešto potpuno drugačije od vjernika i od katolika? A katolička crkva u Hrvatskoj neće nikada biti amnestirana što je pripustila strance u zemlju da nam mijenjaju svjetonazorski i politički sustav dok istovremeno Hrvati intelektualci s kompletnim obiteljima bježe u druge države. Koje su sve redom prihvatile Istanbulsku konvenciju. I gdje se osjećaju bolje. Tužno!

VL
SA
sani1
07:11 13.06.2018.

Stvarno, faca kojoj se može vjerovati.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
09:35 13.06.2018.

ako ne postoje propisi kontrole u svezi ovog onda nije ni bitno.

VL
Avatar southman
southman
08:17 13.06.2018.

Naravno da niste, zato i čekate toliko sa predajom !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.