Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Saborskom zastupniku i gradonačelniku provalili u kuću

Darinko Dumbović
Patrik Macek/PIXSELL
24.08.2018.
u 14:11

Šteta se još utvrđuje, a policija traga za provalnicima.

Saborskom zatsupniku reformista i gardonačelniku Petrinje Darinku Dumboviću u noći s četvrtka na petak provalili su u obiteljsku kuću dok se on s obitelji nalazio na Jadranu.

"Da, točno je. Provalili su mi oko pola jedan. Znali su gdje su kamere, pa su ih pomaknuli da ih ne snimaju. Ne znam još što mi je ukradeno, no poslali su mi fotografije gdje se vidi da je sve ispreturano i razbacano, od podruma do tavana" - rekao nam je u telefonskom razgovoru Darinko Dumbović.

Šteta se još utvrđuje, a policija traga za provalnicima. 

"Očito su znali gdje provaljuju. Vraćam se s mora kako bih vidio što nedostaje..." - dodao je Dumbović. 

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kamenjar0404
16:01 24.08.2018.

Možda su mu ukrali DVD ojkanje !!!!

Avatar Grunf
Grunf
14:38 24.08.2018.

evo suze mi krenule na oči

DR
Drmiha
19:32 24.08.2018.

ovo nasa policija rjesi bez ikakvi problema. Jer sve ukazuje na to da su pocinitelji preprodavaci starog zeljeza, imajuci u vidu da je doticni posjedovao vece kolicine metalni kanistera za odlaganje naftni i uljni terivata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije