Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osudili odluku
Povratak na članak

Zastupnici pozvali Gorana Radmana da odustane od otkaza Elizabeti Gojan i Hloverki Novak Srzić

HDSSB-ov Josip Salapić je zbog svega zatražio smjenu Radmana, jer Sabor kao tijelo koje ga imenuje ima na to pravo, pa nema potrebe da ga pozivaju da ne dijeli otkaze.

Komentari 16

JO
joe555
15:03 13.03.2015.

bas me zanima kiju zastupnici pusic i pupovac nedaju svoje rode. a i sta radman radi uopce na hrt u to se ja pitam

VL
L0
luena 01
14:54 13.03.2015.

Nek otpuste Radmana...

VL
PL
plemenitigjuro
14:38 13.03.2015.

meni ih u kući ne trba.imate saborsku tv-slobodno ih uzmite sebi.

VL
OS
osica
16:01 13.03.2015.

"Priznajem, teško je ljudski glasati za nečiji otkaz,pogotovo gospođe Gojan, jer je taman u nekim srednjim godinama , ali Gojanica ga je zalužila " , ne zbog neovlaštenog laj..... nje i Hloverke, već zbog opće poznatih razloga, "srozavanja inuaguracije predsjednicejednice do nivoa ulice i prostakluka koji se samo tamo mogu čuti". Time je srozala svoj osobni ugled, svoju profesiju , kao i kuću za koju radi i u kojoj prima plaću, i od naših novaca, a samim time u tako važnom događaju i ugled države...."

VL
MA
manuutd
14:44 13.03.2015.

Zašto bre našu Gojan??

VL
KO
Komacero
15:02 13.03.2015.

zar to poso sabornika u banana drzavi ili dokaz hrvatske demokracije takozvane korupcije gdje politicari daju podrsku nestrucnim uhljebljenim i nestrucnim babama.Ako ove dvije odu bit ce mjesta za dvije mlade i strucnije osobe a ne one koje ce raditdit usluge strankama ili korupiranim saborskim zastupnicama.Zbilja nezasluzujemo drzavu a kamoli takve saborske kriminalce gdje ko sef nesmijes dat otkaz dali opravdano ili ne manje vazno ako su dame tako sposobne snaci ce se .Sramota jad i bjeda korupne drzave Hrvatske

VL
PL
plemenitigjuro
20:17 13.03.2015.

tražim referendum,očito nema drugog načina da uhljebi u državnim i javnim firmama dobiju OTKAZ!dosta je socijalizma,djelatnici u privatnom sektoru svakodnevno dobijaju nogom u guzicu.prijavljeni su na minimalac i moraju čkomiti.

VL
NE
neos
16:23 13.03.2015.

Jeste li vi svjesni kakvo je ovo štrcanje magle socijalista i kakvo skretanje s teme. Umjesto da Gojanica leti zato što je sabotirala proglašenje Hrvatske Predsjednice i svi koji su namjerno sudjelovali u tome uz sve osude, sada je sipa pustila takav otrov da se Gojanicu čak u saboru spašava od otkaza. Ništa. Podržavamo prijedlog. Hloverku ćemo ponovo zaposliti. I onda tražimo ostavku Radmana zbog svega ovoga.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
17:26 13.03.2015.

goran radman je iznad narodnih zastupnika ha ha , nakon 25 godina obranjene slobode puškom državu smo vratili opet u 1988

VL
BB
brle brkić
20:06 13.03.2015.

kadbise političari malo češče zauzimali za tiha otpuštanja radnika bilo bi bolje

VL
UN
Undertaker
14:44 13.03.2015.

Podržavam zastupnike u Saboru i smatram da ove dvije ugledne novinarke ne smiju dobiti otkaz s HRT-a. Gdin Radman bi trebao malo "stati na loptu" jer verbalnih delikata ima napretek. Očito se želi dodvoriti nekim budućim vladajućim strukturama kakao bi sačuvao svoju kožu. Simpatične ili ne, ali su sigurno dobre novinarke. Njihov animozitet same ih je ugrozio, pa nije ovo Sj. Koreja. Neka se pobrine gdin ravnatelj da mu najkvaliteniji novinare ne odlaze na druge TV, a ne da drži svoje uhljebe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.