Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNJENJE BATERIJA
Povratak na članak

Saborski zastupnici idu na godišnji odmor: Evo do kad će trajati

Jedan od najvažnijih, ali i najkompleksnijih zakona koji će biti donesen očekuje se tek u rujnu.

Komentari 1

SI
sisavac
13:34 28.07.2020.

a meni ste minuse dijelili kad sam pisao da im je najvažniji posao u cijelom mandat u saboru davanje podataka o tekućem računu u banci... na njih se ne odnosi zakon o radu, oni su izabrani zastupnici, dužnosnici, nisu oni u radnom odnosu, to je ključna razlika između vas, radne snage, i njih, kreme društva. oni su se izborili za svoje bolje sutra, vi niste i nikad nećete, jer gledate u pod. oni dane provode na suncu, vi se grbite, oni uživaju život, oni znaju što je jutro, sunce, vi znate samo za mrak, oni vas uvjeravaju da ste najproduktivniji od 9-17 i da tada trebate raditi. sve će vam priuštiti, cjelodnevni boravak vaše djece u školi, jer vas nema (ponavljam, 9-17...). oni će uživati u dnevnom svjetlu, a vi gledati film u dnevnom boravku u ponoć, nakon što završe njihove emisije, i prime time terminu... oni su vlast, vi podanici. nekad bi vas zvali kmetovi, a još ranije i robovima. danas ste slobodni ljudi. rob je nekad usput mogao naučiti i čitati, svirati, vi danas se ne znate ni potpisati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.