Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UREĐIVANJE VLASNIŠTVA
Povratak na članak

Maras: 'Djeco, nemojte da vas Culej uči gramatici'

Prijedlog je saborskim zastupnicima predstavio ministar Mario Banožić.

Komentari 6

DU
Deleted user
15:46 16.01.2020.

Maras Silikonska dolina uči druge o izražavanju ??? Jado će se djeci obraćati. Hrvatska sramota od čovjeka i ministra !!!!!!!!!!!!!!

VL
ZO
zoranos
12:28 16.01.2020.

Tko je alternativa Bandiću u ZG? Maras! Ne znam dal bi se smijao ili plakao! Čovjek je bio ministar 4 godine mislim - što je on napravio u svom resoru osim stalnih prijetnji HOK-u? Čak su i obrtnici prijetili prosvjedima ako im se ne usvoje neke izmjene u Zakonu koji je Maras predložio.

VL
AP
ante_pustinjak
18:21 16.01.2020.

pa zar se ne smije napisati ni zrnce istine o ovom j-a-j-o-g-l-a-v-c-u?! odmah se sve briše i kažnjava crvenim kartonima! zanimljivo koji utjecaj taj tip ima na uređivačku politiku vl?!

VL
Avatar Motorhead
Motorhead
12:57 16.01.2020.

Nije li veliki stručnjak Mavas bio neka faca u HOC Bjelolasica sa dvadeset i nekom godinom? Od tad datira njegova uspješna menadžersko ministarsko zastupnička karijera. Pametnome dosta...

VL
KB
kbr
12:25 16.01.2020.

evo prvi put da je maras bio u pravu, barem u gramatici, kad mu već nigdje drugdje ne polazi za rukom. zato i je bio iznimno ponosan na sebe što je uočio grešku pa se morao pohvalit da on to zna

VL
Avatar Bart Simpson
Bart Simpson
14:03 16.01.2020.

Marasa može biti sram zbog ovog istupa, ako već ima potrebu za svađom mogao je naći nekog normalnog a ne osobu ograničenih mentalnih sposobnosti... Sramotno je napadati tako teško bolesne osobe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.