Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usuglasili tekst
Povratak na članak

Sabor sastavio Deklaraciju protiv Šešelja

- Kao članica Ujedinjenih naroda mi možemo, i to Hrvatski sabor traži kroz Deklaraciju, tražiti od Međunarodnog kaznenog suda da opozove svoju odluku – zaključila je Kosor.

Komentari 30

DU
Deleted user
13:54 25.11.2014.

Jesu li članovi partije napustili sabornicu?

VL
BE
Ben7788
14:11 25.11.2014.

Dakle, kad je naša Vlada čula da će ovog monstruma pustiti iz zatvora trebala je brže bolje izdati međunarodni uhidbeni nalog pa mu ne dopustiti da se ukrca na avion već ga dovesti u Hrvatsku ako već ovi u Europi nisu u stanju osuditi ga. Tko je naše branitelje pitao da li su bolesni ili nešto drugo dok su ih tukli po razno raznim logorima i zatvorima?

VL
Avatar MK
MK
14:19 25.11.2014.

Lijepo se Sabor sjetio sastaviti deklaraciju protiv Vojislava Seselja - ali gdje je deklaracija protiv vrha zlocinacke JNA koji nikada nije nit optuzen posteno?!!! ...KPJ je Vojislava Seselja pustila sa lanca - da huska Srbe po Hrvatskoj i nisu ga zaustavljali - pa je cak Seselj svoje Balvan-Revolucionare morao uvjeravati da je JNA na njihovoj strani jer su i oni iz pocetka mislili da ce to biti samo "Cetnicki-Party". KPJ-u je Seselj trebao da svijetu prikazu kako je to sukob dvaju ludih nacionalistickih balkanskih plemena i da samo JNA moze "mir" osigurati - a u stvari je njima Vojislav Seselj samo trebao da stvore povod kako bi svoje vojnike i tenkove ucvrstili usred Hrvatske i da Hrvatsku sprijece na svome demokratskom i mirnom putu razdruzivanja od Beograda i SFRJ! A kako je JNA sve cesce i otvorenije stajala na Srpsku stranu - nasa "peta kolona" postajala je sve lojalnija Hrvatskoj tako da je doslo i do ne popravljivog sloma KOS-a (...dok je Goran Hadzic nakon Uskrsa 1991 pusten na slobodu - onda su jos bili jedno). ...iskreno i ne cudi me sto mu ICTY tesko sto moze dokazati - ipak je Vojislav Seselj bio samo pas koji laje za kamare - dok su KPJ i JNA u pozadini izmislili, koncepcionirali i logisticki i operativno izveli zlocinacku agresiju i okupaciju protiv Hrvatske. Istina je da Vojislav Seselj opet laje - ali vise je mene zabrinjavalo pustanje Franka Simatovica i Jovice Stanisica - jer prava "konspiracija" dogadala se u pozadini i u tisini, a sve ovo bucno i za kamare bilo je u funkciji te konspiracije protiv nase Hrvatske...

VL
Avatar navijač
navijač
14:21 25.11.2014.

Kad će ovi" domoljubi "sastavit deklaraciju o Veljku Mariću ? Zbog čega uopće sjede u saboru?

VL
Avatar hrvoje+compa
hrvoje+compa
14:55 25.11.2014.

Po čemu je to npr. Ruža Tomašić različita od Šeselja. Priča joj ista kao njegova, samo što je njena retorika u Hrvatskoj poželjna.

VL
BA
balic
14:31 25.11.2014.

Veljka Marica srbi drze u srbijanskom zatvoru za navodni zlocin koji ih se uopce ne tice i ne bi smio ticat,jer ako je pocinjen onda kod nas na nasem tritoriju i nasem drzavljaninu a oni srbi slave privremeno pustanje na slobodu zlocinca koji je pocinio najvece zlocine u 20 vijeku na tudjem teritoriju i danas siri mrznju i najavljuje otimacinu tudjeg teritorija. Netko drugi bi im sankcijama vec pokazao sto misli o njemu i njima samo nasa Vlada je u startu zastekala..

VL
BA
balic
14:13 25.11.2014.

Ako Srbija i Srbi toleriraju provokacije od strane nekog tko je najveci huskac poslije Milosevica i Arkana mi necemo i ne smjemo zabit glave u pijesak nego ostro reagirat i odgovorit na njih ,ako treba i blokadom srbije.. Prekinit sve odnose sa njima i one diplomatske dok se ne distanciraju i pokazu gdje mu je mjesto .Na slobodi pa nek je i privremena mu sigurno nije.

VL
AJ
ajmo
14:22 25.11.2014.

A ministarka spoljnih poslova nije sudjelovala u Deklaraciji protiv Šešelja kako i bi kad je osobno prijateljevala sa Vojom u Beogradu u disidentskim danima .Prijateljstvo je to nije to mačji kašalj. A brat Zoki di je on da ne sudjeluje u osudi .Jadranku Kosor su sad podmetnuli ona je kao nešto važno sad .

VL
MI
Mirnadob
14:05 25.11.2014.

Koja razlika!izmedju gospodje Kosor i "metle" Pusicke?

VL
Avatar tituš
tituš
14:19 25.11.2014.

nije mi jasno zašto me opomenušei skidoše komentar, a napisao sam da je dobro da Šešelja ima, jer ljubav koja procvala između hrvatske i spske politike toliko je uvredljiva i gadljiva da to ide na jetru svakom poštenom Hrvatu! Još sam pozvao i pozivam Šešelja da dođe i ostvari svoj san, mi ćemo ga pričekati kao i 91 - 95!

VL
Avatar tituš
tituš
14:26 25.11.2014.

moj dojam je i u tome podržavam Šešelja kada je haški sud poslao u pič.u materinu i da su oni jedna hrpa govnara, evo, njegovim puštanjem na slobodu to su dokazali i potvrdili! Zato neka Šešelja, tko ima uši neka čuje, tko ima oči neka vidi!

VL
MO
morpheus11
18:50 25.11.2014.

Mlaćenje prazne slame.

VL
DU
Deleted user
14:52 25.11.2014.

Cuj donose Deklaraciju,,,,a kad je Stanimirovic koalicijski partner HDZ-a javno rekao Hrvatima kako su Hrvati krivi za rat i kako ih je sto vise trebalo pobit,,,onda se nikakve deklaracije nisu pisale niti se tko bunio.......Seseljova jedina greska je ta sto nije koalicijski partner HDZ-a,,,inace da je nista se od ovoga ne bi pisalo niti bi bilo kakve deklaracije bile donesene.............

VL
SU
SUBARU
15:05 25.11.2014.

A viđe BABURE.

VL
CO
coolman
15:12 25.11.2014.

S kakvim se sve ....darijama bavi ovaj naš Sabor?! Nema nam spasa gospodo!

VL
AU
aurora1zn
14:07 25.11.2014.

ustaše mi nemamo oni imaju četnićkog vojvodu na slobodi-mi ustaskog satnika nemamo-a kamoli generala

VL
ZA
Zahumlje
13:59 25.11.2014.

Seselj ce uputiti zahvalnicu Saboru za sve sto Sabor cini za njega. Seseljov cilj je da bude popularan a Hrvati mu nude svijetsku slavu. Neprocjenjivo.

VL
TH
thekurcula
14:00 25.11.2014.

Šešelj je, nažalost, jedini političar koji kaže da neće dozovoliti da se rezultati hrvatskog genocida nad Srbima ozvaniče i zacementiraju. Zato on vama toliko smeta. Znači, dokle je Šešelja, to jest njegove političke ideje, džaba ste se ponadali da ćete na bilo koji način uživati plodove zločina nad zločinima - genocida.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.