Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KONSENZUSA
Povratak na članak

Deklaracija o položaju Hrvata u BiH izglasana bez SDP-a, Mosta i Živog zida

- Licemjerno ste ponudili lažnu ruku mira Hrvatima u BiH, a ostavili ste ih na vjetrometini i na nemilost drugima – prigovorio je čelnik Mosta Božo Petrov

Komentari 15

Avatar Bill_the_Butcher
Bill_the_Butcher
17:23 14.12.2018.

Partija se ponijela sramotno. Kao i 91'.

VL
Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
16:58 14.12.2018.

Dosta je više natezanja treba podjelit tu nakaratnu državu koju nitko ne želi. Zbogom Bosno

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
20:29 14.12.2018.

Sramotni politikanti ruše nacionalno jedinstvo. Veleizdajnička Partija i dalje vodi rat protiv hrvatskih interesa.

VL
BI
bijelo
17:36 14.12.2018.

Zalosti me sto su neki u saboru vidjeli priliku za unutrasnje politicko obracunavanje. Bosnjaci ne pokazuju te slabosti kada su im politicko-vijerski ciljevi u pitanju

VL
KO
koraknaprijed
17:05 14.12.2018.

Zanimljivo je da Petrov sad " trazi" prava za Hrvate u BH, prvu stvar koju je naprvio kad je dosao na vlast bila je racija i progon Hercegovaca iz Hrvatske.

VL
BR
brojevi
09:45 15.12.2018.

Petrov se drugim riječima prikriveno priklonio već otprije poznatim stavovima Mesića i Pusićke kao dugogodišnjim mentorima Karla Bilda i Berinim maloumnicima. Glavni motiv mostovih zastupnika je rušenje Vlade i Plenkovića pa i pod cijenu ne glasanja za Deklaraciju uz naivno i prozirno objašnjene velikom brigom za BiH Hrvate. Njihova opčinjenost Plekovićem izašla je iz okvira normalnih političkih utakmica i poprimila razmjere manijakalnog psihopatskog delirija. Za očekivati je bacanja čini ili/i vudulutkarenje iako nije nemoguće da su postupci već u tijeku.

VL
DU
Deleted user
17:29 14.12.2018.

SDP-ovci i Vesna Pusić su protiv interesa vlastite države, a da neće biti protiv interesa Hrvata u BiH...

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:16 14.12.2018.

O dobri naš Hrvatski Bogo hvala Ti gdje čuo i ne čuo, jer si poslao Tvojem najvjernijem bezrepom stadu izaslanike Mesiju Andreja BBh i Madonu Kolindu BBh, koji su stali na branik Hrvata u BiH i to tako da prvii kliče ko suri soko u sabornicil, a druga se ne oglašava, već se potajno postavila na zadnje i spremna je bez milosti tući po nezahvalnom Hrvatskom cviojeću sa sve četiri kopita. Hrvatsko cvijeće smo oslobodili iz tamnice naroda, a ono sada Hrvatima oduzima sve moguće pravice, želeći da svoju braću po oružju i polubraću po vjeri protjera sa njihovih ognjišta.. Ali nema od toga ništa, jer su se za našom Ivanom Hrvatskom svrstali i vjerodomoljubni dragovoljci, bojovnici bez mane i straha iz svih naših azila, koji već sada ginu na ovom portalu. Bogo dobri sačuvaj svoje BiH bezrepo stado od njegovih branitelja sunarodnika iz matice, dok će ovo već nekako izaći na kraj sa Hrvatskim cvijećem i po cijenu da se skloni u Alahov tor.

VL
Avatar ivica48
ivica48
10:15 15.12.2018.

Ma važno je da su u Saboru ostali ERCEGOVCI hihihihi

VL
HZ
hrvati-za-dom-spremni
17:27 14.12.2018.

pusicka obavlja ono stojoj brat sa kokardom niji uspio a i djed unistava Hrvate i Hrvatku digod stigne sjetitese sam njene promosije srbije za vrime ninistrice Hrvatske putuje na teret Hrvatski obaveznika a blati Hrvatsku di to ima osim kodblati Hrvatsku di to ima osim kod nas a takvi si i ona dva prosla nazovomji presjednika ista garnitura

VL
CR
cromak
17:45 14.12.2018.

Sto se trazi u deklaraciji specificno? i to je usvojeno, u cemu je spor? sada neki partiski Klepetani hoce da pokazu koliko su im glave prazne, kao naprimjer, Vesna Pusnica, te pjano Stazic, te tu imamao "drugare" iz SDPa, koji imaju mentalni sklop, i neznaju sto lupetaju, i psihatrija vise ih ne prima jer tu vise pomoci nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.