Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras:
Povratak na članak

'Ako Cvitan tvrdi da povjerenstvo može raditi, zašto HDZ tvrdi da ne može'

– Povjerenstvo je najneugodnije za HDZ zbog umiješanosti Martine Dalić, Zdravka Marića, Ante Ramljaka – kazao je Maras.

Komentari 19

DR
droza
13:54 25.10.2017.

Dakle, SDP je smiješan! Revizija financijskih izvješća pokazala je da su najveća potonuća i malverzacije u Agrokoru nastale u mandatu upravo SDP-ove Vlade. Međutim, kako vrijeme odmiče, sve je više razvidno kako su prozivke SDP-a identične onima koje "dušebrižnik" Todorić ispisuje u svojim blogovima. Stoga je krucijalno pitanje zapravo, rukovodi li SDP Todorićem, ili je možda obrnuta situacija? Naime, sve što Todorić u svojim blogovima navede, isto to, u stankama u Saboru, ponovi genijalac Maras.

VL
FG
first.gordana
13:59 25.10.2017.

A ova Opozicija je tak jadna da mi je zlo. Ako zante nešto, a ne govorite nama onda ste i sami krivi za nastalo stanje. Tužite vi Vladu pa neka sud kaže što ima reči.

VL
BE
BeroII
13:48 25.10.2017.

Zato druže jer oni znaju čitati za razliku od tebe i vas. Oni su pročitali , a i vi bi mogli da to znate, što propisi o tome govore. Međutim, vama koji se "kunete" u zakone i stalno na njih pozivate, sada to ne odgovara i vama nije problem "okrenuti kaput" i promjeniti priču. Međutim, od koga to dolazi, ništa ne iznenađuje.

VL
EN
englezac
14:26 25.10.2017.

Kazu da su Saborske place velike ,ja vam tvrdim da nisu ,jer treba imati dobre nerve pa osam-deset sati slusati Grmoju,Bulja i Marasa.

VL
EN
englezac
14:19 25.10.2017.

Za koga glasovati na sljedecim izborima?Glasaujte za one koje napadaju Maras ,Grmoja ,Bulj,Petrov,Glasovac ,znaci glasujte za Plenkovica i Marica na kojima trenutno stoji Hrvatska politika i ekonomija,koja biljezi uspjeh a to gore pomenuta "petokraka" ne moze da podnese,jer za razliku od nas obicnih ljudi ova petorka se veseli njihovom neuspjehu .Pernara necu da spominjem koji je prokockao sve sanse, onda nije cudo sto je njegova mater obrazovanija od njega,pa sad lijeci komplekse manje vrijednosti.

VL
KN
KNEZodVARAZDINA
15:08 25.10.2017.

SDP...gospodin Maras ,sigurno nije citao Georga Orwella...jer jase na valima inercije.a kako nije probudjen I ne cuje podrugljiv smjeh publike u teatru apsurda..

VL
MA
Marko1337
15:27 25.10.2017.

Cvitan je partijski žbirkojeg je postavila UDBA, a partija je sada advokat kriminalca todorića i to advokat kojeg plaćaju hrvatski građani za obračun sa HDZ-om

VL
BR
brojevi
23:25 25.10.2017.

Saborsko povjerenstvo je osnovano na zahtjev lajavog Marasa koji je dobro uvidio da im ponestaje materijala za mlaćenje prazne slama. Gubitnički trend se nastavlja jer cijela oporba nije dostojan protivnik Plenkoviću. Ova Vlada, nakom dugog niza godina, bilježi pozitivne rezultate i to u uvjetima neprekindnih podmetanja i nasljeđenog "miraza" Milanovićevih komunjara.

VL
DU
Deleted user
22:14 25.10.2017.

Još je članak bio koliko - toliko zanimljiv dok se nije upleo Maras. Tada članak postaje tragikomičan. Mislim da on ne razumije baš ništa.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:53 25.10.2017.

Kad čitam ove uhljebničke komentare, nije Hrvatska ništa bolje niti zaslužila i pitanje, tko se normalan i pošten može bojati Povjerenstva. Neke će ovakva opstrukcijska politika itekako koštati.

VL
DU
Deleted user
15:15 25.10.2017.

Puna Podrška HDZu tengospodinu Todoriću i ministru Mariću !

VL
DU
Deleted user
14:11 25.10.2017.

Gledajući pripadajuću fotku, mene jedino zanima je li to neki zapovijedani način ustajanja tako da se automatski zakopčava kaputić? Ostalo iz članka već viđeno nebrojeno puta: oporba bi rušila vladu, al' nikako da nađe pravi argument, a vladajući ništa jer im sve ide (nažalost) na ruku pa ne moraju ništa raditi osim pričati/mantrati o smanjenju proračunskog deficita ( ne znam samo kako to ne razumiju svi oni koji napuštaju zemlju ili se pate kao privatni poduzetnici). I tako iz dana u dan.

VL
Avatar dobry
dobry
13:27 25.10.2017.

Političko-gospodarska državna maf.i.ja javnosti poznata pod nazivom HDZ, čini sve kako bi zaštitila kriminalce koji su omogućili I. Todoriću sustavnu pljačku države i sa njime u talu dijelili opljačkani novac. Tu prije svega mislim na tkzv. "utemeljitelje hrvatske državnosti" (Šeks &co.), spodobe koje su 1990-te prestali biti "drugovi" i preko noći postali "domoljubi", sa isključivim i ekskluzivnim ciljem pljačke državnih resursa. Samo su promijenili naziv iz SKH u HDZ, a nastavili raditi po principima samoupravnog socijalizma, isključivo za dobrobit CKHDZ oligarhije. Nusposljedica rata iz 90-tih, hercegmafija, je priča za sebe, isto tako pogubna po državi i narod kao i "utemeljitelji"...

VL
SI
siskic
13:01 25.10.2017.

kradoljubi se boje sebe. puno ih se kod todora namirilo. konta puna i sada bi htijeli mir. treba pozvati sve one koji su todora stvarali i pritom imali enormnu korist, ali od 92 godine naovamo. tada je počeo bal vampira i neviđena pljačka nacionalnog bogatstva pod patronatom kradoljuba, ozakonjena pljačka. sada bi za čuđenje dobili nagradu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.