Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bahate i štetne odluke'
Povratak na članak

Sabo ukazao na probleme u proračunu: 'Vukovar je taoc nepromišljene politike pojedinaca'

Prema riječima Sabe u Vukovaru su učestali određeni projekti kroz koje se uzaludno troši novac radi suludih ideja pojedinaca koji grad vraćaju u prošlost.

Komentari 5

JI
Ja i Ja
14:33 02.12.2020.

Javio se pravi....

VL
DU
Deleted user
14:06 02.12.2020.

Što je to "taoc"??? Valjda talac.

VL
MA
Marko911
15:44 04.12.2020.

Reče i ostade stajati.. - pravomoćno osuđen ROBIJAŠ koji je gradskim novcem kupovao druge vijećnike - čovjek koji je ugasio pogon za crpljenje pijeska zbog osobnih sitnih interesa - čovjek koji je izvlačio novac preko tvrtke DIV gradnja iz gradskee tvrtke na način da je grad davao poslove gradskoj tvrtki a gradska tvrtka DIV gradnji na čijem je čelu bila njegova dogradonačelnica - čovjek koji je zajedno sa gospodinom (ako se može tako nazvati) Bošnjakom sklopio ugovor sa direktorom zone u Vukovaru na temelju čega je tom direktoru isplačeno 1 milijun kuna odštete - čovjek koji je sklopio ugovor sa direktorom gradske tvrtke pa je ovaj dobio otpremninu u iznosu od 7 GODIŠNJIH plaća točnije 2 milijuna što su prenijeli i neki mediji nedavno.. - i još puno toga... Kako se čovjek uopće može kandidirati i prosipati pamet a gradskim novcem je kupovao glasove??? Kakva smo mi država?

VL
RI
rimac444
14:44 02.12.2020.

Javlja se najgore smeće Vukovara , nažalost i Penava je veliko razočaranje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.