Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
frekventne lokacije

Sabo pustio besplatni internet na četiti lokacije u Vukovaru

zeljko sabo,internet,vukovar
Branimir Bradarić/VLM
29.08.2013.
u 13:39

Građani koji žive ili se nalaze u blizini Trga žrtava Ovčare, Otoku sportova, sportske dvorane u Borovu naselju i kod gradske plaže, mogu besplatno koristiti Internet.

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo pustio je danas u rad besplatni Internet na četiri nove lokacije u gradu. Na taj način, od jučer, i građani koji žive ili se nalaze u blizini Trga žrtava Ovčare, Otoku sportova, sportske dvorane u Borovu naselju i kod gradske plaže, mogu besplatno koristiti Internet. 

Ove su lokacije određene u u okviru projekta Ministarstva turizma \'\'Hotspot Croatia“ za uspostavu bežičnog, besplatnog Interneta na turistički frekventnim lokacijama. Projekt je vrijedan 24.000 kuna, a u jednakim iznosima financiraju ga Grad Vukovar i Ministarstvo turizma. Ovom prilikom je napomenuto da na području Vukovara još od 2010. godine funkcioniraju četiri lokacije s uspostavljenim bežičnim besplatnim internetom (središte grada, naselje Olajnica, perivoj Miše Barne i kod ogranka gradske knjižnice u Borovu naselju).

>>Vesna Bosanac: Ljudi su u šoku. Imaju kredite, a sada im visi posao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije