Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju Božo Petrov

Sa Suverenistima razgovaramo o suradnji, a DP o nama je iznosio neistine i pokušava nas ocrniti

04.06.2023.
u 09:48

“Koje političke stranke imaju kandidata za premijera? One koje idu po pobjedu. Kandidata ćemo izabrati kad za to dođe vrijeme. Kvalitetnih opcija nam ne manjka”

Komentara 17

EJ
ejStef
10:04 04.06.2023.

Problem Mosta jest kvalitetan kadar, no to je problem svih stranaka. To se baš jako vidi, kod svih... Most ima svega par prepoznatljivih, od toga je Grmoja majstor konfabulacije i konstrukcije, Bulj samo što svaki put ne razdere košulju i busa se o prsa, dok jedino Petrov ima donekle umjerenu retoriku gdje ponekad ima i konstrukcije... Raspudići su na potpuno drugom nivou, no oni ionako nisu članovi Mosta, nego nezavisni u sklopu kluba... Šteta za Most, u početku je stranka (ili pokret) obećavala, no onda je krenulo sve nizbrdo. No na kraju su se sveli samo na pljuvače, kao i Puljak i ostali koji su imali potencijal... Očito je najlakše samo pljuvati, optuživati, napadati, a kod ljudi se to najbolje prima...

LU
Lukeruk
10:03 04.06.2023.

Lažna desnica

BA
Barba56
10:11 04.06.2023.

Postena stranka nece sa vama nikad suradjivati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije