Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJAČKA ZRAČNE LUKE DUBROVNIK

S torbom punim novcem osumnjičeni prešli granicu i proslavili ulov u restoranu

Foto: PIXSELL
1/16
26.10.2019.
u 15:27

Ocu (45) i sinu (22) s područja Konavala, osumnjičenima za pljačku u dubrovačkoj Zračnoj luci, u petak poslijepodne određen je jednomjesečni istražni zatvor, objavio je jučer glasnogovornik Županijskog suda Pero Miloglav

Javnost je u ponedjeljak zaprepastila vijest o drskoj oružanoj pljački utrška Zračne luke Dubrovnik, a samo četiri dana kasnije dubrovačka policija privela je oca i sina Antuna i Antonija Katušića koje sumnjiči za počinjeno razbojništvo. Dvojcu je određen istražni zatvor, a u javnost lagano cure detalji istrage. 

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, poziv hrvatske policije upućen njihovim kolegama u Crnoj Gori urodio je plodom. Naime, crnogorska policija već je proslijedila izjave očevidaca prema kojem je jedan od osumnjičenih viđen u Sutorini nakon izvršene pljačke. Oni su, prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, viđeni u poznatom restoranu u Igalu nedaleko hrvatsko-crnogorske granice. Oni su tamo navodno viđeni kako slave i to kupnju skupog osobnog vozila. 

Foto: Policija okruga Miami-Dade/PIXSELL

Podsjećamo, ocu (45) i sinu (22) s područja Konavala, osumnjičenima za pljačku u dubrovačkoj Zračnoj luci, u petak poslijepodne određen je jednomjesečni istražni zatvor, objavio je jučer glasnogovornik Županijskog suda Pero Miloglav, dodao da su se obojica branila šutnjom te da ukradeni novac još uvijek nije pronađen.

Sudac odluke donio je odluku o istražnom zatvoru zbog opasnosti od uništenja i skrivanje tragova ili dokaza, kao i zbog mogućeg ponavljanja kaznenog djela nakon što su osumnjičenici ispitani pred županijskim državnim odvjetnikom.

Odvjetnik prvoosumnjičenog, Dragan Pištalo, izjavio je da je njegov branjenik negirao krivnju i branio se šutnjom jer je teško podnio stanje oko privođenja te činjenicu da je osumnjičen i njegov sin.

Lokalni mediji doznali su kako je Antun Katušić bio ili još uvijek je u ljubavnoj vezi sa zaposlenicom Zračne luke Dubrovnik koju je vozio svakodnevno na posao. Navodno je zabilježeno nekoliko poziva između Katušića i nje na sam dan oružane pljačke. 

Novac ukraljen u pljački nije pronađen, a kriminalističko istraživanje još uvijek traje. 

VIDEO: Otkriveni detalji pljačke zaštitarskog vozila


 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Django
Django
17:17 26.10.2019.

S torbom punim novcem....?? Novac ukraljen u pljački nije pronađen....Alo,alo!

GR
gragakarlovac
15:46 26.10.2019.

Koji glupani

OB
ObrenM
17:23 26.10.2019.

Ovdje je kapitalno pitanje, kako peterostruki prometni ubojica,okicen sa dvadesetak kaznenih i bezbroj prekrsajnih prijava moze biti na slobodi?!Sada je potresen i zanijemio je.Sincic uporno krije posteno lice.Obzirom na pedigre ovo mi mirise na uglednog clana stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije