Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

S računa putnika nestalog malezijskog aviona nestalo više od 30.000 dolara

Malaysia Airlines
Foto: Reuters/PIXSELL
15.08.2014.
u 11:50

Novac je s bankovnih računa povučen u srpnju, a nakon interne istrage slučaj je prijavljen prijavljen policiji

Novac u vrijednosti od više od 30.000 dolara navodno je povučen s računa četiri putnika aviona Malaysia Airlinesa koji je nestao u ožujku ove godine na letu iz Kuala Lumpura u Peking.

Novac je s bankovnih računa povučen u srpnju, a nakon interne istrage slučaj je prijavljen prijavljen policiji, javlja The Independent.

Izany Abdul iz istražnog odjela za komercijalne zločine potvrdio je da je u tijeku istraga, a šef policije Datuk Tajuddin Md Isa da su mogući sumnjivci identificirani.

Novac je s bankovnih računa tri putnika, prema Abdulovom objašnjenju, prebačen je na četvrti račun, a početkom srpnja internetom je novac u vrijednosti od oko 11 tisuća dolara s tog računa prebačen na poseban račun s kojeg se od 18.  srpnja dnevno uzimalo 5000 malezijskih ringgita odnosno oko 1500 dolara dok se nije ispraznio. Vjeruje se da taj račun pripada jednom od osumnjičenih.

>> Obitelji putnika nestalog zrakoplova optužili policiju da ih je udarala 

>> Malaysia Airlines mijenja ime nakon dvije velike nesreće?

Komentara 1

LU
lukabulic
13:41 15.08.2014.

koliko vidim nisu mali zeleni -----

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije