Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijska brutalnost

Obitelji putnika nestalog zrakoplova optužili policiju da ih je udarala

MH370
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.07.2014.
u 09:39

Neimenovane žene tvrde da su ih policajci u postaji u Pekingu vukli i udarali

Rođakinje putnika nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa optužile su kineske policajce da su ih udarali, prenosi Telegraph.

Neimenovane žene, koje su tražile informacije o zrakoplovu koji je nestao u ožujku, za hongkonški su South China Morning Post ispričale da su ih policajci u postaji u Pekingu vukli i udarali, zbog čega je jedna od žrtava navodno završila u bolnici na tri dana. Napad se navodno dogodio 19. svibnja, a novine su objavile fotografiju žene s ovratnikom kako leži u bolničkom krevetu.

U odvojenom slučaju 16 drugih rođaka putnika leta MH370 ispričalo je istom listu da ih je policija 14. lipnja pritvorila nakon što su tražili da im daju snimke njihovih nestalih rođaka.

- Policija nas je optužila da smo organizirana grupa i rekli su da imamo agendu. Samo smo željeli pronaći svoje voljene, ljude s kojima dijelimo istu krv - rekao je jedan neimenovani rođak.

>> 'Vidjela sam gorući zrakoplov Malaysia Airlinesa na dan kada je nestao'

>> Malezijska policija ima glavnog sumnjivca za slučaj nestalog Boeinga

Komentara 1

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
11:45 27.07.2014.

Kinezi nedozvoljavaju uvazanje Vanjske politike Amerike u Kinu da pravo nemire I tako bi Nastavile Optuzivati Kinu za ljutska prava na koja ima pravo slobode u svijetu samo ne u Americi gdje je Snowmen bio otkriio tajne Sulzbe koje spiunirajuju Narod da bi lakes sprovodili kriminal na onima koji se su protive Vanjskoj politici Amerike koja pravi nemir I pobunjenika u svijetu da bi zavladali I nametnula Jaram nevinom Narodu za svoje interese I Egzistenciju Pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije