Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
estetska kirurgija

S novom bradom do žene i karijere

Ivan Rodić
Foto: Hrvoje Jelavić
1/2
23.04.2013.
u 10:41

U Istanbulu cvjeta biznis s presađivanjem brade. Za oko 2000 eura pacijent tamo može dobiti novu bradu, liječnički tretman i dvije noći u hotelu.

Ideal ljepote na različitim krajevima svijeta je različit. Ali bez obzira na to koliko različiti oni bili, jedno im je zajedničko – za njega su ljudi spremni otići pod nož. Najnoviji je hit u plastičnoj kirurgiji presađivanje brade. U arapskim je zemljama je, naime, brada simbol muškosti. Bez guste brade tamo nema, kažu, ni žene ni karijere. Ali za sve postoji rješenje, naravno, ako imate dovoljno dubok džep. U Istanbulu tako cvjeta biznis s presađivanjem brade. Za oko 2000 eura pacijent tamo može dobiti novu bradu, liječnički tretman i dvije noći u hotelu. Zato je sve više onih koji na Bospor ne dolaze gledati kulturne znamenitosti i turističke atrakcije nego se podvrći estetskoj operaciji. A usput se, ostane li vremena, može obaviti i šoping.

>> Žene već u 30-ima žele izgled deset godina mlađih djevojaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije