Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOČENJA

S. Leskovčanin na psihijatriji: "Više se ničega ne sjećam!"

martina horvat
AGENCIJA TAROL
Autori: Marina Škalić/VLM, Sonja Hoffman
24.03.2010.
u 20:38

Dečko nestale Martine nalazi se u Vrapču jer je prijetio samoubojstvom u policijskoj postaji.

Saša Leskovčanin, dečko nestale agentice za odnose s javnošću Martine Horvat, koji je proveo vikend u postaji jer je policiji bio sumnjiv njegov iskaz o noći kada je Martina nestala, još je u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče jer je u policijskoj postaji prijetio samoubojstvom.

Neslužbeno doznajemo da je na Odjelu urgentne psihijatrije te da je dobro.

Ispitano stotinjak osoba

Iako je Leskovčanin policiji rekao što se dogodilo onog vikenda kada je Martina nestala, u bolnici je promijenio priču te se, kaže, više ne sjeća kada ni gdje je bio s Martinom, a ni kada je ona nestala.

Policija danonoćno radi na misterioznom slučaju. Dosad je ispitano stotinjak osoba iz kruga onih koje je Martina poznavala, uglavnom naših državljana, a neke su osobe s kojima je Martina bila u doticaju u inozemstvu tražili posredstvom Interpola.

Zadnji Martinin SMS upućen je njezinoj prijateljici u subotu navečer sa Sašina mobitela. Zatim se i Saša javio da ide u videoteku, a da je Martina izišla. Otad se kćeri nestalog branitelja gubi svaki trag.

Prijatelji i obitelj ne vjeruju da je Martina mogla otići, a da im se ne javi, to više što je jako vezana za obitelj pogođenu tragedijom. Martina je i istetovirala ime svoga oca, za kojim nikada nije prestala tragati.

Nedavno je jednom od svojih posljednjih poslodavaca Dušku Srijemcu, voditelju neprofitne udruge "Klub kulture, svijet glazbe", koja se bavi organizacijom glazbenih projekata i predstava, tvrdila da je otkrila osobu koja bi mogla biti kriva za smrt njezina oca. Martina je kao vanjska suradnica bila zadužena za održavanje kontakta, a posebno s partnerima u inozemstvu, kaže Duško Srijemac.

Voljela je šivati

– Zadnji smo se put vidjeli 5. ožujka kada mi je rekla da je bila u Vukovaru. Spominjala mi je da su tamo pronašli novu masovnu grobnicu u kojoj bi mogli biti posmrtni ostaci njezina oca. Bila je to sreća istovremeno pomiješana s tugom. Tako mi se činila. Spominjala je i da je doznala tko bi mogao biti ubojica njezina oca. Rekla je da planira pronaći tog čovjeka, ali da prvo mora u Split. Nisam je mnogo ispitivao jer su to osobne stvari – prepričao je Srijemac taj njihov razgovor.

– Bila je skromna, nije se odijevala u skupu odjeću. Međutim, uvijek je bila zanimljivo odjevena jer je voljela šivati odjeću, često bi se hvalila nekom novom majicom ili hlačama koje bi sašila. Znali smo se čuti, a ona bi bila uplakana jer se svađala s dečkom – ispričao je Srijemac.

Komentara 21

DU
Deleted user
07:21 25.03.2010.

koji k... svi razmišljate materijalno.J...blo vas materijalno i plaća.Cura je nestala.Daj bože da je još živa.Onog bilmeza treba tući dok ne propjeva.

LU
luena
07:24 25.03.2010.

On se sad nicega ne sjeca?...zna on sve i to vrlo dobro...Pravi se lud,samo da dobije na vrijemenu... Cudnovato,zasto bi ona slalal Sms prijateljici sa njegova tel,a sama ima svoj...Lako je njemu u njezino ime poslat Sms..znali policija uopste maloste malo mislit,kad je to u pitanju.

ST
SturmFührer
20:52 24.03.2010.

pa koju p.m. uvijek zgodne i relativno dobre i pametne cure uvijek nađu nekog idiota i krkana koji je tuče, maltretira, zajeb***... Ne mogu shvatiti taj mentalni sklop takvih cura/žena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije