Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

S lažnom svjedodžbom dvije i pol godine radila kao kuharica u školi

jelo
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
16.07.2020.
u 10:24

Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Nabavila je krivotvorenu svjedodžbu o završnom ispitu jedne srednje škole u Zagrebu za zanimanje samostalni kuhar. Tu je lažnu svjedodžbu iskoristila za zaposlenje u osnovnoj školi na radnom mjestu kuharice, gdje je radila od rujna 2017. godine do ožujka ove godine, kad joj je nakon provjere svjedodžbi prekinut radni odnos.

Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Komentara 4

Avatar Ričard
Ričard
10:55 16.07.2020.

i .....ako nitko nije 2 godina kroz kuzinanje primjetio- dati joj post diplomu, povisicu platje, bonuspremiju od 3000 kuna i otpustiti onoga ko ju je zaposlio i ko je zaduzen za nadzor.

DU
Deleted user
10:40 16.07.2020.

moja pokojna baka nije uopce znala ni citati ni pisati a odlicno je kuhala ...a kuhala je po zelji...ono sto je imala...nemaju pametnijeg posla ..imaju ...ali o tom po tom..

VO
vorda29
10:34 16.07.2020.

Kakva to svjedođba treba da radiš kao kuhar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije