Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splićanka u šoku
Povratak na članak

S kartice joj skinuli 15.000 kn: Često kupujem preko interneta, no nije se radilo o tome

Čim je shvatila da joj je kartica hakirana, odmah je kontaktirala nadležne u svojoj matičnoj banci koji su promptno reagirali

Komentari 9

ZE
zelenakrava
09:41 27.09.2019.

Normalna reakcija,normalne banke. Samo mnogi prodavači ne vole plaćanje pay pallom(osim ako imaju enormne razlike u cijeni) jer troškovi pay palla su više nego lihvarski pogotovo na iznose manje od 10 $. Tu mislim na one koji tako primaju plaćanja tj. na prodavače.

VL
DU
Deleted user
13:35 27.09.2019.

Ja sam imao isti slučaj. Dovoljno je otići u banku. Nema straha, novci su sjeli natrag u roku 3 dana.

VL
LA
larala
14:17 27.09.2019.

pay pal je jedina sigurna kupnja i samo prodavačima koji žele prevariti kupca on predstavlja problem. ljudi ne nasjedajte na spinove, banke ne vračaju tako lako novac a, i procedura dokazivanja i vračanja novca traje i traje s tim daa uvijek postoji šansa da na kraju sami morate podmiriti taj trošak koji su vam drugi napravili ako se ustanovi da niste slijedili upute za sigurnu kupovinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.