Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjedočio vukušić
Povratak na članak

S Jurišićem sam o slučaju Glavaš pričao kada je to bila javna stvar

Osječkog poduzetnika tereti se za pokušaj podmićivanja sudaca Vrhovnog suda u slučaju Glavaš

Komentari 1

TO
Toni50
19:10 06.11.2012.

Osječkog poduzetnika tereti se za pokušaj podmićivanja sudaca Vrhovnog suda u slučaju Glavaš.. Time se "suđenjem" stiče kao "dokaz" sa tim igrokazom da nije bilo mita ! Ujedno znamo da je naš nevini heroj Gotovina osuđen isto za zločin iin i to bez mita na samo 24 godine nepravomočno, A Glavaš upravo 3 puta manje isto kao bez mita ! Kome je što jasno ? Jedan je krivaca -zločinac i samo 8 godina brutto = Glavaš ... Drugi je nevinašce janješce ne zločionac do sada 24 godinice mu presudiše.... Nije li ljepo biti sudac jednom neuzmeš mito i zna se ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.