Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže spas

S debelim lancima oko vrata, preživljavaju uz koricu kruha

Kujice na lancima
Foto: Privatni album
1/9
20.11.2015.
u 22:35

Umjesto da veselo trčkaraju livadama, da se na toploj dekici igraju s igračkama, one žive zavezane na lancima.

Jedva ih nose, jer njihova mala tijela izmučena su glađu, a lanci su debeli i teški. I nisu dovoljno dugi da se mogu skloniti, svaki vjetar i hladnoća uvlače im se u kosti. Imaju samo sedam mjeseci, nježnu ruku nisu nikad osjetile, a obrok im je najčešće korica kruha.

Tri kujice žive u neograđenom dvorištu u blizini Siska, Udruga za zaštitu životinja 60+ za njih traži privremeni smještaj, u svemu ostalom će pomoći. Nije im ostalo puno vremene jer su zbog gladi pojele jednu koku i postale su nepoželjne.

Ako bilo kako možete pomoći Udruzi da spasi tri života, javite se na 098/457-417 ili im pišite na njihovoj Facebook stranici.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar TheJack
TheJack
17:32 27.11.2015.

Cekaj malo. Da li ja to vidim neko imanje da fotkama? Nravno da vidim. Imanje mora imati vlasnika, je li tako? Zar ne bi bilo mnogo ljepse vidjeti vlasnika objekta u lancima, no ove okrutne slike??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije